Beladan uzak duramama konusunda bir numarayım herhalde

hayir tabi ki de. Uff cidden sıkıldım. Uýeligimi silcem artik. sacma sapan bir yer burasi. Herkes klavye delikanlisi olmuş. Telefonu eline alan car car. Gercekte de boyle olsaniz inanin hic hakkiniz yenmez, buralara dusmezdiniz.

-Düşmek- derken?bu platformda derdini anlatan tüm kadınlardan özür dilemelisiniz..

Bence derhal şikayet etmelisin.
Eğitim hakkı da neymiş mahkuma, insan yerine koymuşlar da bir de okula gönderiyorlar.
Tıksınlar bir delige, müebbet versinler.
Hatta idam geri gelsin. Idam etsinler.
Ne insanlar var yahu senin gibi biri ile konuşmaya çalışıyor falan.. büyük ayıp gerçekten.

Git elini yüzünü yıka kendine gel.
Adam israr etmemiş bir sey dememis.
Aşkını ilan etmiş gibi triplere girmissin.
Insanlarla konuşmak istemiyorsan ayıp olmasın diye yanlarında durma. Bu yaptığın kibarlık değil ikiyüzlülük.
Sonra da böyle patlıyor bir yerden.

Beladan uzak duramama degil bu.
Tanisacagin/flort edecegin insani hic suzgecten gecirmemek bu.

ne alaka ? Soylemek var soylemek var. Her konuya saldirir gibi yorum yaparsaniz ben de kendimi savunurum. Ayni fikirde olmamiz sart degil. Kimseyi ilgilendirmeyen konularda ya sessiz kalin ya da duzgun yorumyapin

Söylemek var söylemek var haklısınız bunu öğrenebilmiş olmanız şaşırtıcı keşke uygulayabilseniz. Kimse size saldırmıyor aksine siz sizin gibi düşünmeyen insanlara saldırıyorsunuz ayrıca kimseyi ilgilendirmeyen derken? Burası forum sitesi kimseyi ilgilendirmeyen derdinizle ilgili konu açıp yorum beklediğiniz yer hani. Eğer bu mantıkla düşünülseydi bu sitenin var olmaması gerekirdi. Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayın kimse size hak vermek zorunda değil

Back
X