- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Yok bu ilk konum da şimdi isimsiz etsem bile bizim karşımızda onların üstüne öğrenciler oturuyor 4 kız.Ben onlar ihbar etti sanıp onlara sarar diye korkuyorum ana baba yok başlarında erkek yok suçsuz yere kızları tartaklarlar filan çok üzülürüm.Bi kere daha açmıştınız bu konuyu sanırım.
Gizli ihbar olmuyor mu isimsiz.
Aynı konu açılmıştı belki de o öğrenci kızlar açtı. Gerçi orda pitbull yazmışlardı.Yok bu ilk konum da şimdi isimsiz etsem bile bizim karşımızda onların üstüne öğrenciler oturuyor 4 kız.Ben onlar ihbar etti sanıp onlara sarar diye korkuyorum ana baba yok başlarında erkek yok suçsuz yere kızları tartaklarlar filan çok üzülürüm.
Her cinsten köpek var yazında balkona koydular erkek öğrenciler vardı o zaman birlikte şikayet ettik polis geldi.karşı mahalleden akrabalarından biri geldi köpeği aldı sürükleyerek götürdü o hayvancığı.Aynı konu açılmıştı belki de o öğrenci kızlar açtı. Gerçi orda pitbull yazmışlardı.
Allah müstehakını versin ş...zHer cinsten köpek var yazında balkona koydular erkek öğrenciler vardı o zaman birlikte şikayet ettik polis geldi.karşı mahalleden akrabalarından biri geldi köpeği aldı sürükleyerek götürdü o hayvancığı.
Akşam marketten gelirken karşılaştım selam verdi hızlı hızlı çıktı merdivenleri bende peşinden çıktım hemen belki köpeğin sesini duyarım diye ama hemen kapıyı kapattı girip.yani ayıp biliyorum ama dinledim kapısını köpek sesi falan gelmedi.duyduğum anda ihbar edicem hemen
Adam akıllı işleri yok ki.İnşallah yapmıyorlardır öyle bir şey. Ne kötülüklerle karşılaşıyor bu sessiz yavrucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?