Ülkede yasaksa eğer yapacak bir şey yok , herkes uymak zorunda fakat her yasağa Jean-Paul Pire isimli şahıs , bizzat mı müdahale ediyormuş , polis memuru mu kendisi ?
Yaptığı terbiyesizlğin savunması da çok komik olmuş .
Rahatsız olduysa polise haber verseydi ya da sözlü olarak bilgi verebilirdi .
memur haklı.
bizim ülkemizde olsa o memeurun halini takmin bile edemiyorumhayır o değilde, ben memurdaki cesarete şaşırdım, her babayiğit yapamaz, prensesmiş kadın yani...
Bu arada öncesinde uyarmıştır zaten diye düşünüyorum, birden asılıp yırtacak hali yok, neyse o memur yandı bence...
memur haklı.
Ama bizim şeriat isteyen bayanlarımız varİranın yaptığıda yanlış 1 tel saç görünsün direk çarşaflı polisler gelip uyarıyor ve itiraz ettiğinizde çırbaç cezası yiyorsunuz, neymiş laiklik iyimiş
Ama bizim şeriat isteyen bayanlarımız var
kimse peçe takmak istemez herhaldeAma bizim şeriat isteyen bayanlarımız var
rte isterse takmak isteyecek yüzlerce kadın var türkiye'dekimse peçe takmak istemez herhalde
peçe kullanımana karşıyım..Karşımızdaki suçludur aranıyordur belkide peçesi olan dilediğince gizlenebilir..Ben o memeur yerinde olsaydım direkt şikayet ederdim..kendi ülkesinde peçeli dolaşabilir farklı bir ülkede peçe yasağı varsa uymak zorunda..rte isterse takmak isteyecek yüzlerce kadın var türkiye'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?