Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan Çifti Boşanıyor mu

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan Çifti Boşanıyor mu
Ünlü çift hakkında çıkan boşanma söylentileri bir kez daha hortladı. Bilgin'in Meryem Uzerli'nin doğum gününde arkadaşlarına "Boşanıyoruz" dediği ortaya çıktı.

Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan çifti, 9 yıllık evlilikleri boyunca sık sık 'boşanıyorlar' haberleriyle gündeme gelmişti.
"BOŞANIYORUZ" DEMİŞ
Bu söylentileri her seferinde yalanlayan Belçim Bilgin'in geçen hafta katıldığı Meryem Uzerli'nin doğum günü partisinde arkadaşlarına "Boşanma kararı aldım." dediği ortaya çıktı.
İTİRAFI HERKESİ ŞAŞIRTMIŞ
İtirafıyla arkadaşlarını şoke eden Bilgin'in boşanma davası açmak için hazırlıklara başladığı iddia edildi.
belcim-bilgin-yilmaz-erdogan-bosaniyor-mu-7606737_6997_m.jpg

Yılmaz Erdoğan'la 10 Ağustos 2006'da nikah masasına oturan Belçim Bilgin bir röportajında "Bana aşkın ömrünün 2.5 yıl olduğunu söylediklerinde çok bozuluyordum. Meğer öyleymiş ama biçim değiştire değiştire ömrü uzuyormuş." demişti.
belcim-bilgin-yilmaz-erdogan-bosaniyor-mu-7606737_3162_m.jpg

sene başından beri ayrılacaklar diye haber çıkıyor ama her ikiside bunu yalanlıyordu mutluluk pozları veriyorlardı tipik her ünlüde oldugu gibi magazinciler bazen yalan abartı haber yapıyorlar ama özellikle bu ünlülerin ayrılmalar haberlerinin çoğu doğru çıkıyor

yılmaz çekti gitti,ama kadın bırakmıyor,anlaştılar,öle yaşıyorlar,

Böyle yılmazı yakınen tanıyormuş gibi yazmışsın :KK70: :KK70:

Kimse kimseden ayrılmasın, çocuklar ana ve babalarından uzak kalmasın ama oluyor maalesef. Hele ki sanat dünyasında bolca oluyor.

Bir de bu kadın çok yakışıklı adamlarla film çeviriyor, benim gözüm kayardı abi. Şaka tabi :/

Böyle yılmazı yakınen tanıyormuş gibi yazmışsın :KK70: :KK70:

Kimse kimseden ayrılmasın, çocuklar ana ve babalarından uzak kalmasın ama oluyor maalesef. Hele ki sanat dünyasında bolca oluyor.

Bir de bu kadın çok yakışıklı adamlarla film çeviriyor, benim gözüm kayardı abi. Şaka tabi :/
tabi bişey bılıyorumda yazdım,ama o kadar açık yazamam,takdir edersınız ki,tanımıyorum,ama yanında çalışan birini tanıyorum

X