Belediye işçisi sokak ortasında 6 yaşındaki kıza...

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
620_400_kucuk-kiza-cinsel-istismarla-suclanan-temizlikci-tutuklandi-620x398.3574879227053_558dae8d78168.jpg

Trabzon’un Araklı İlçesi'nde 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 40 yaşındaki Bülent Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sonrası Araklı Belediye binası önünde toplanan kalabalık, belediyede temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen zanlının daha önce de benzer olaylara karıştığını ileri sürerek, işine son verilmemesine tepki gösterdi.

Olay önceki gün akşam saatlerinde Yolgören Mahalesi’nde meydana geldi. İddiaye göre ilçe belediyesinde sözleşmeli temizlik işçisi olarak çalışan Bülent Ç., yolda rastladığı 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Kız çocuğunun bağırması sonucu çevredekilerin geldiğini fark eden Bülent Ç. koşarak uzaklaştı. Gözyaşı döken çocuğu sakinleştiren mahalle sakinleri polise ihbarda bulundu. İhbarın ardından çocuğun ailesinin de şikayette bulunması üzerine harekete geçen polis ekipleri, Bülent Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bülent. Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Belediye Başkanı'na tepki

Bugün belediye binası önünde toplanan yaklaşık 250 kişi, Araklı Belediyesi’nde çalışan ve daha önce de 2 kez aynı suçtan sabıkası olduğunu öne sürdükleri Bülent Ç.’ nin işten çıkarılmamasından sorumlu tuttukları Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi istifaya davet etti. Yaşanan cinsel istismar girişimini de protesto eden kalabalık uzun bir süre belediye binası önünde tepkilerini dile getirdikten sonra dağıldı.

Kuveyt'in doğusundaki Sadık el Sawaber camisine yapılan ve en az 25 kişinin öldüğü ve 200’den fazla kişinin ise yaralandığı saldırıyı IŞİD üstlendi.

Cuma namazına gelenleri hedef alan intihar saldırısı Şii’lerin çoğunluk yaşadığı bölgeyi hedef alırken, saldırının Tunus ve Fransa’daki saldırılarla aynı günde gerçekleşmesi dikkat çekti.

http://m.acunn.com/haber/haber/kucuk-kiza-cinsel-istismarla-suclanan-temizlikci-tutuklandi/470001

Hayir, adam bunu iki defa daha öncede denemis, ve bu adam belediye isçisi...tekrar söylüyorum... belediye isçisi. Yani anladigim kadari ile, milletin vergisi bir sübyanci'ya gidiyor! Gerçekten bu nasil bir düzendir, nasil oluyor da bu adam halen çalisabiliyor? Artik torpil, birak insan hayati, COCUK HAYATINdan daha mi önemli oldu?

Simdi bu adami bile baska belediyede çalistirirlar, ve o belediye baskani asla istifa etmez. Olan baska çoçuklara olacak, bu kiz gibi bagirmayi bilmeyen, bagirmayi ögretilmemis kizlar :KK43: :KK43:

Hayir, adam bunu iki defa daha öncede denemis, ve bu adam belediye isçisi...tekrar söylüyorum... belediye isçisi. Yani anladigim kadari ile, milletin vergisi bir sübyanci'ya gidiyor! Gerçekten bu nasil bir düzendir, nasil oluyor da bu adam halen çalisabiliyor? Artik torpil, birak insan hayati, COCUK HAYATINdan daha mi önemli oldu?

Simdi bu adami bile baska belediyede çalistirirlar, ve o belediye baskani asla istifa etmez. Olan baska çoçuklara olacak, bu kiz gibi bagirmayi bilmeyen, bagirmayi ögretilmemis kizlar :KK43: :KK43:
allah korusun:KK17::KK17:cümlemizide evlatlarımızıda

şikayet var comu okuyordum çok bilindik bir beyaz eşya markasının servis aracı bir genç kızı korna ile taciz etmiş,kız yazmış oradan plakayıda vermiş,ilgilenmişler

Bunu yapan ögretmenlerede aynisini yapmislardi. Baska il'e atanmislardi. Yani adama en fazla 1,2 hafta isten uzak tutarlar, sonrada ya adam isine devam eder, yada baska bir belediyede çalisir. Yani arkasinda kim varsa, saglam biri galiba. Belediye baskanin ta kendisi olabilir, akraba, aile baglari olabilir. Sonuçta adam 2 defa çoçuklari taciz etmeye kalkismis ve isinden hiç olmamis.

Bu demek ki bu adam 2 seferde yapsa, 10 seferde yapsa, asla isinden olmaz. Onun arkasinda duran adam, halen durur.

Bende hiç kimse evlada ile sinanmasini istemem, fakat artik Türkiye gerçekleri budur :KK43: Cok üzülüyorum, ben çok :KK43:

bence hepimiz böyle şikayet etmeliyiz değilmi
Bence de..

Gectimiz yaz aylarinda belediye otobuslerine ait duragin tam onuna adamin teki arabasini park etmis. Adamda icinde. Durakta otobus bekleyen insanlar var. Duragin arkasinda da avm var. Artik adam arkadasini mi bekliyor napiyor bilinmiyor herneyse..

Belediye otobusu yolcu indirip almak icin duraga girmek icin kornaya basti bir kac defa.

Arabanin icinden adam ciksin otobus soforune dogru ilerlesin iki yumruk caksin ne basiyorsun sen lan diye kufurler yagdirsin ve sonra da hic bir sey olmamis gibi binsin arabasina , ve oradan uzaklassin..

Olcak is mi ? Araba plakasini aldilar polisi aradilar.
Olay yerine geldiler mi gelmediler bilmiyorum . Plaka diyince aklima geldi.

Ne insanlar var ya..

Bence de..

Gectimiz yaz aylarinda belediye otobuslerine ait duragin tam onuna adamin teki arabasini park etmis. Adamda icinde. Durakta otobus bekleyen insanlar var. Duragin arkasinda da avm var. Artik adam arkadasini mi bekliyor napiyor bilinmiyor herneyse..

Belediye otobusu yolcu indirip almak icin duraga girmek icin kornaya basti bir kac defa.

Arabanin icinden adam ciksin otobus soforune dogru ilerlesin iki yumruk caksin ne basiyorsun sen lan diye kufurler yagdirsin ve sonra da hic bir sey olmamis gibi binsin arabasina , ve oradan uzaklassin..

Olcak is mi ? Araba plakasini aldilar polisi aradilar.
Olay yerine geldiler mi gelmediler bilmiyorum . Plaka diyince aklima geldi.

Ne insanlar var ya..
bunlar gerçekten hödük çok afedersiniz şehir magandaları,inşallah işlem yapılmıştır,geçenlerde oğlumu yuvaya götürürken sabah tek oğlum ve ben kaldık münübüste korku hissettim,rabbim bildiği gibi yapsın böyle sapıklara

bunlar gerçekten hödük çok afedersiniz şehir magandaları,inşallah işlem yapılmıştır,geçenlerde oğlumu yuvaya götürürken sabah tek oğlum ve ben kaldık münübüste korku hissettim,rabbim bildiği gibi yapsın böyle sapıklara
Bana burdan bir arkadas onermisti bazi operatorlerin mi ne acil durumlarda belli basli kisilere otomatik " yardima ihtiyacim var kurtarin vs " gibmi ne mesaj gidiyormus. Aktif hale getirmek lazim herkeste bir akilli telefon haksiz miyim

Bana burdan bir arkadas onermisti bazi operatorlerin mi ne acil durumlarda belli basli kisilere otomatik " yardima ihtiyacim var kurtarin vs " gibmi ne mesaj gidiyormus. Aktif hale getirmek lazim herkeste bir akilli telefon haksiz miyim
kesinlikle ve yanımızda bir şeyler bulundurmalıyız artık bayıltıcı sprey vs gibi,taşıyın yanınızda canım,bilgece küçük bir bıcak taşıyormuş,tedbirli olmakta fayda var,oğluma bile tembihliyoruz ne kötü özel yerlerine dokundurtma diye:KK43:

Bunu yapan ögretmenlerede aynisini yapmislardi. Baska il'e atanmislardi. Yani adama en fazla 1,2 hafta isten uzak tutarlar, sonrada ya adam isine devam eder, yada baska bir belediyede çalisir. Yani arkasinda kim varsa, saglam biri galiba. Belediye baskanin ta kendisi olabilir, akraba, aile baglari olabilir. Sonuçta adam 2 defa çoçuklari taciz etmeye kalkismis ve isinden hiç olmamis.

Bu demek ki bu adam 2 seferde yapsa, 10 seferde yapsa, asla isinden olmaz. Onun arkasinda duran adam, halen durur.

Bende hiç kimse evlada ile sinanmasini istemem, fakat artik Türkiye gerçekleri budur :KK43: Cok üzülüyorum, ben çok :KK43:
ya inan ben bu insanları anlamıyorum,buna sahip çikan kimse,çoluğu çocuğu evde aç kalmasın günah diye işten atmıyordur,bu toplumun başına bela ediyorlar manyakları,o bilinç yok bizde bence:KK12:

ya inan ben bu insanları anlamıyorum,buna sahip çikan kimse,çoluğu çocuğu evde aç kalmasın günah diye işten atmıyordur,bu toplumun başına bela ediyorlar manyakları,o bilinç yok bizde bence:KK12:

Iyide, o taciz ettikleri çoçuklar ne oluyor? Ömür boyu o travma tasimalari ne oluyor? Ki hadi adam 1 defa yapti ve af edildi (ki hiç af edilmeyi hak etmiyor elbette), ama adam 2 defa yapti, 2 DEFA! Arkasindaki duran adam neleri düsünüyor bilmiyorum fakat çoçuklari düsünmedigi besbelli! :KK12:

:KK62: :KK62: :KK62:

Iyide, o taciz ettikleri çoçuklar ne oluyor? Ömür boyu o travma tasimalari ne oluyor? Ki hadi adam 1 defa yapti ve af edildi (ki hiç af edilmeyi hak etmiyor elbette), ama adam 2 defa yapti, 2 DEFA! Arkasindaki duran adam neleri düsünüyor bilmiyorum fakat çoçuklari düsünmedigi besbelli! :KK12:

:KK62: :KK62: :KK62:
düşünürmü,kendileri normal görüyorda ondan,:KK62:resmen pedofili hastası adam böyle biri kendi çocuğunuda taciz ederki,tımarhaneye atacaklarına sokağa salıp birde maaş veriyorlar:KK62:

Pislik adi köpekkk !! 6 yaşındaki sübyan'a nasıl cinsel gözle bakabilirsin sen utanmaz adi! 40 yaşındasın o çocuğun olsa olsa babası ya da amcası yaşındasın !!!!!!!!!!

X