- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
O isler saglam cok cok saglam torpil olmadan olmaz canim.istedigin puani al sen onemli degil.bende belediyedeyim.oyle gorundugu kadar basit degil.ben ordayim diye demiyorum ama belediyede calisanlarin arkasi saglamdir
Siz masil girdiniz peki ?O isler saglam cok cok saglam torpil olmadan olmaz canim.istedigin puani al sen onemli degil.bende belediyedeyim.oyle gorundugu kadar basit degil.ben ordayim diye demiyorum ama belediyede calisanlarin arkasi saglamdir
Canm saglam torpilden kastim meclis uyesi veya milletvekilli tanidigin varsa sozu gecen kisiler yani olur.benim esimin cevresi baya saglam bu konularla ilgiliSiz masil girdiniz peki ?
offff zatwn torpilsiz her yer zor
Kpssyle girenler de oluyormus doye duymustum da
Saglam torpilden kastiniz ne peki
aferin size, birde burada torpille işe girmek marifetmiş gibi yazmışsınızO isler saglam cok cok saglam torpil olmadan olmaz canim.istedigin puani al sen onemli degil.bende belediyedeyim.oyle gorundugu kadar basit degil.ben ordayim diye demiyorum ama belediyede calisanlarin arkasi saglamdir
Ben ne emekler verdim siz biliyormusunuz.ben burda hayatin aci ve adetsiz bir okadarda gercek yuzunu yazdim.ben bunlari yazmasaydim kimse bilmeyecekmiydi sanki bu tarz yerlerde torpilin gectigini heleki bu devirde.bir trk benmiyim soruyorum size.ve ben hakederek girdim verdigim cabalari gorseydin bunlari yazmazdin.saga sola git gel 40 kere basvuru yap yaptigim basvuralar defalarca kayip oluyor devlet dairesinden ( nasil oluyorsa ) bana pat diye altima arabayi verip ise baslayabilirsiniz denmedi yani hanimefendi.aferin size, birde burada torpille işe girmek marifetmiş gibi yazmışsınız
yok arkam sağlamdır vs....
sizin nezninizde torpille işe giren tüm kişiler kul hakkına girdikleri için büyük bir günahın ve vebalın altındadır....
hiç haketmediği halde arkaları sağlam diye işe girenlerle Allah katında görüşmek üzere ....
Ben ne emekler verdim siz biliyormusunuz.ben burda hayatin aci ve adetsiz bir okadarda gercek yuzunu yazdim.ben bunlari yazmasaydim kimse bilmeyecekmiydi sanki bu tarz yerlerde torpilin gectigini heleki bu devirde.bir trk benmiyim soruyorum size.ve ben hakederek girdim verdigim cabalari gorseydin bunlari yazmazdin.saga sola git gel 40 kere basvuru yap yaptigim basvuralar defalarca kayip oluyor devlet dairesinden ( nasil oluyorsa ) bana pat diye altima arabayi verip ise baslayabilirsiniz denmedi yani hanimefendi.
Neyse arkadasim.allah isteyen herkese en iyi yerlerde bol parali isler nasip etsin.sen durumu bilmedigin icin bu sekilde konusman gayet normal.asla esimle hava falan atmadim ama oyle anlasilmis olabilir kusura bakmayin.iyi aksamlarne olursa olsun torpili hiçbir şey haklı çıkaramaz. sen emek veriyorsun torpilin var diye giriyorsun belki biri senden daha fazla emek veriyor ama torpili yok diye giremiyor. bir de eşimin çevresi geniş diye hava atar gibi yazmışsın. hani desen ki mecbur kaldım yoksa torpil istemezdim anlıcam.
bugünün sistemi torpil olması yapılanı haklı çıkarmaz. kul hakkıdır. isteyen hakkını helal etmez. hani dersin ki isteyen adaylar arasında cidden en iyi bendim öyleyse neyse. zaten hakkınmış derim. o da düşük ihtimal.
Neyse arkadasim.allah isteyen herkese en iyi yerlerde bol parali isler nasip etsin.sen durumu bilmedigin icin bu sekilde konusman gayet normal.asla esimle hava falan atmadim ama oyle anlasilmis olabilir kusura bakmayin.iyi aksamlar
Bayagi saglammis hakikaten belediye baskani ya da belediyede calisan herhangi biri de olmuyo yani anladimCanm saglam torpilden kastim meclis uyesi veya milletvekilli tanidigin varsa sozu gecen kisiler yani olur.benim esimin cevresi baya saglam bu konularla ilgili
Sizde haklisin sonuna kadar.burda anlatamadigim durumlar var.oyuzden yanlis anlasilmis olabilirim.zamaninda bende cok cektim bilirim o durumu.allah yardimciniz olsun insallahsenin durumunu bilemiyorum ama devlette olsun özel sektörde olsun bu torpil olayları yüzünden cv im iyi olduğu halde iş bulamıyorum. bekleyelim ki torpillilerden sıra gelsin. o yüzden torpile karşıyım. herkes yaşadığını biliyor.
Oyle dusunmeyin hanimefendi.ayrica belediye baskaninin yardimi olur onun onayindan geciyor sonucta.allah yolunuzu acik etsinBayagi saglammis hakikaten belediye baskani ya da belediyede calisan herhangi biri de olmuyo yani anladim
Ne diyim ya keske okumasaydim da cevre edinseydim
Amin insallah Allah razi olsunbende belediyede çalışıyorum ama torpil konusunda Allah şahit hiç kimsem yoktu(buna nedense kimse inanmıyor)
kpss kazandım alım için ilan vermişlerdi umutsuzdum ama başvurdum gene de çok dua ettim önceki işyerimden kurtulayım diye demekki nasipte de varmış ki oldu
torpille giriliyo mu kesinlikle evet ama umudunu yitirme benim gibi istisnalar da var yani inşaallah herşey kalbine göre olsun
Tesekkur ederimeğer kpss den merkezi yerleştirme ile girebileceğiniz kadro bulursanız torpile gerek yok hiçbir kurumda
çünkü ğniversite sınavı gibi tercih edenlerden en yüksek puanı alan atanıyor
ama yok kpss üzerine sözlü veya sadece sözlü ya da yazılı üzeri sözlü vs gibi bir şart varsa torpil lazım tabi ki
hemen torpil diye umutsuzluğa kapılmayın merkezi yerletirmeden girebilirsiniz belediyeler dealıyor merkezi yerleştirme ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?