Belediye

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
Iibf ceko mezunuyum bu sene
Belediyelerde calismak cok rahat diye duymustum
kpssye puani disinda baska sinava giriliyo mu ?
ise alinmam icin illa ki referansin o belediyede saglam calisanlarindan biri olmasi sart mi yani torpilsiz zor biliyorum ama yoksa universiteden herhangi bi kac hocami referans yazabiliyor muyum ?
Belediyeler uni lise mezunu aramiyormus dogru mu ?
Ve iibf mezunu biri belediyede ne gibi islerde calisabilir ?
oncelikle belediyede calisanlar varsa fikirlerinizi almak isterim
Bu sene kpss puanim hazirlanamadigim icin kotuydu bi dahakine ins
ayrica belediye alimlari neden nette yer almiyo bakiyorum bakiyorum yok ...
lutfen yardimlarinizi bekliuorum ise cok.ihtiyacim var ve belediyede calismayi cok istiyorum
illa torpil sart mi yani bosuna istemeyim mi ?
Bana fikir verin lutfen

O isler saglam cok cok saglam torpil olmadan olmaz canim.istedigin puani al sen onemli degil.bende belediyedeyim.oyle gorundugu kadar basit degil.ben ordayim diye demiyorum ama belediyede calisanlarin arkasi saglamdir

O isler saglam cok cok saglam torpil olmadan olmaz canim.istedigin puani al sen onemli degil.bende belediyedeyim.oyle gorundugu kadar basit degil.ben ordayim diye demiyorum ama belediyede calisanlarin arkasi saglamdir
Siz masil girdiniz peki ?
offff zatwn torpilsiz her yer zor
Kpssyle girenler de oluyormus doye duymustum da
Saglam torpilden kastiniz ne peki

Birde diyelim ki torpili buldum ya da kpss yi kazandim girdim diyelim
Iibf mezununu ne gibi gorevler ypabilir
Yardiminiz icin de ayrica tesekkur ederim :)

Siz masil girdiniz peki ?
offff zatwn torpilsiz her yer zor
Kpssyle girenler de oluyormus doye duymustum da
Saglam torpilden kastiniz ne peki
Canm saglam torpilden kastim meclis uyesi veya milletvekilli tanidigin varsa sozu gecen kisiler yani olur.benim esimin cevresi baya saglam bu konularla ilgili

bende belediyede çalışıyorum ama torpil konusunda Allah şahit hiç kimsem yoktu(buna nedense kimse inanmıyor)
kpss kazandım alım için ilan vermişlerdi umutsuzdum ama başvurdum gene de çok dua ettim önceki işyerimden kurtulayım diye demekki nasipte de varmış ki oldu
torpille giriliyo mu kesinlikle evet ama umudunu yitirme benim gibi istisnalar da var yani inşaallah herşey kalbine göre olsun

eğer kpss den merkezi yerleştirme ile girebileceğiniz kadro bulursanız torpile gerek yok hiçbir kurumda
çünkü ğniversite sınavı gibi tercih edenlerden en yüksek puanı alan atanıyor
ama yok kpss üzerine sözlü veya sadece sözlü ya da yazılı üzeri sözlü vs gibi bir şart varsa torpil lazım tabi ki
hemen torpil diye umutsuzluğa kapılmayın merkezi yerletirmeden girebilirsiniz belediyeler dealıyor merkezi yerleştirme ile

aferin size, birde burada torpille işe girmek marifetmiş gibi yazmışsınız
yok arkam sağlamdır vs....
sizin nezninizde torpille işe giren tüm kişiler kul hakkına girdikleri için büyük bir günahın ve vebalın altındadır....
hiç haketmediği halde arkaları sağlam diye işe girenlerle Allah katında görüşmek üzere ....

Ben ne emekler verdim siz biliyormusunuz.ben burda hayatin aci ve adetsiz bir okadarda gercek yuzunu yazdim.ben bunlari yazmasaydim kimse bilmeyecekmiydi sanki bu tarz yerlerde torpilin gectigini heleki bu devirde.bir trk benmiyim soruyorum size.ve ben hakederek girdim verdigim cabalari gorseydin bunlari yazmazdin.saga sola git gel 40 kere basvuru yap yaptigim basvuralar defalarca kayip oluyor devlet dairesinden ( nasil oluyorsa ) bana pat diye altima arabayi verip ise baslayabilirsiniz denmedi yani hanimefendi.

Eşim belediye de çalışıyor, torpille de girmedi
Hiç de öyle rahat çalışmıyorlar
Haftada 4 gün gece mesaisine kalıp, ertesi sabah dinlenmeden yeniden iş başı yapıyor
Eskidendi o bir kişilik işi beş kişi yapıp, el ense yapan kadrolar
Adam yattığı yerleri bilmiyor, perişan, bayram tatili bile yok

Benim de bu konuda merak ettiğim bir şey var.

Belediyelere iş başvurusu tam olarak nasıl yapılıyor? İlla onların personel Alımı duyurusu mu yapması lazım yoksa bireysel olarak gidip başvuru biliyor mu?

Istediğim belediyeye gidip insan kaynaklarına vs başvurabilir miyim?

Kısaca belediyede çalışanlar nasıl başvurdu? Torpil demeyiniz, onu artık Allaha havale ettik. Ben işin pratiğini öğrenmek istiyorum.

ne olursa olsun torpili hiçbir şey haklı çıkaramaz. sen emek veriyorsun torpilin var diye giriyorsun belki biri senden daha fazla emek veriyor ama torpili yok diye giremiyor. bir de eşimin çevresi geniş diye hava atar gibi yazmışsın. hani desen ki mecbur kaldım yoksa torpil istemezdim anlıcam.

bugünün sistemi torpil olması yapılanı haklı çıkarmaz. kul hakkıdır. isteyen hakkını helal etmez. hani dersin ki isteyen adaylar arasında cidden en iyi bendim öyleyse neyse. zaten hakkınmış derim. o da düşük ihtimal.

Neyse arkadasim.allah isteyen herkese en iyi yerlerde bol parali isler nasip etsin.sen durumu bilmedigin icin bu sekilde konusman gayet normal.asla esimle hava falan atmadim ama oyle anlasilmis olabilir kusura bakmayin.iyi aksamlar

Neyse arkadasim.allah isteyen herkese en iyi yerlerde bol parali isler nasip etsin.sen durumu bilmedigin icin bu sekilde konusman gayet normal.asla esimle hava falan atmadim ama oyle anlasilmis olabilir kusura bakmayin.iyi aksamlar

senin durumunu bilemiyorum ama devlette olsun özel sektörde olsun bu torpil olayları yüzünden cv im iyi olduğu halde iş bulamıyorum. bekleyelim ki torpillilerden sıra gelsin. o yüzden torpile karşıyım. herkes yaşadığını biliyor.

Canm saglam torpilden kastim meclis uyesi veya milletvekilli tanidigin varsa sozu gecen kisiler yani olur.benim esimin cevresi baya saglam bu konularla ilgili
Bayagi saglammis hakikaten belediye baskani ya da belediyede calisan herhangi biri de olmuyo yani anladim
Ne diyim ya keske okumasaydim da cevre edinseydim

Sizde haklisin sonuna kadar.burda anlatamadigim durumlar var.oyuzden yanlis anlasilmis olabilirim.zamaninda bende cok cektim bilirim o durumu.allah yardimciniz olsun insallah

Bayagi saglammis hakikaten belediye baskani ya da belediyede calisan herhangi biri de olmuyo yani anladim
Ne diyim ya keske okumasaydim da cevre edinseydim
Oyle dusunmeyin hanimefendi.ayrica belediye baskaninin yardimi olur onun onayindan geciyor sonucta.allah yolunuzu acik etsin

Amin insallah Allah razi olsun
Benim nisanlimin bi kac tanidigi istanbulda belesiyede calisiyor bilgi alalim dedik kpss puaniyla ve bi de belediykerin sinavi oluyomus bu extra sinavi ilk kez duymustum sormak istemistim
Ayrica ne ilan.var ne bisey .....
Acikcasi ben de torpili savunmuyorum ama bi belediye baskani tanidigim olsaydi da hayir demezdim ..... Diyen olacagini da zaten hic kusura bakmasinlar pek.sanmiyorum ....
Siz istisnasiniz ama belediyeler torpilin en cok oldugu yerler bunu da inkar etmemek lazim
Keske tanidigim olsaydi iibf den atanmak cok.zor offff
Siz de gosterin kpss puaninizi agizlari acik kalsin :)

Tesekkur ederim
Bana bi kac belediyede calisn tanidiklarimiz extra bir de sınava girmen gerekiyo demişlerdi
Merkezi yerleştirme hakında bi fikrim yoktu sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…