Belim yanlarim cok agriyor hamilemiyim

Sibelnupelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
58
7
36
28
Kızlar sırtım belim her iki yanı kopacak gibi ağrıyor hamilelik olabilir mi adetime 1 hafta var daha önce böyle bir acı yaşayıp hamile olan var mi

Kızlar sırtım belim her iki yanı kopacak gibi ağrıyor hamilelik olabilir mi adetime 1 hafta var daha önce böyle bir acı yaşayıp hamile olan var mi
Valla benim öyleydi 4 gün önce sırtım felaket ağrıdı afadersin bir gaz problemi yaşadım üşüttüm mü dedim ama birden kesildi ağrılar benimde 1 hafta var reglime bugün test yaptım böyle çıktı uçarım benimledir miniğim

Eklentiler

• Screenshot_20230227_101248_com.android.gallery3d.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 112
Ben şuan test yapmak istemiyorum negatif çıkıyor çünkü beklicem haftaya kadar olumlu yada olumsuz bisi olursa yazarım

Bel ağrısı her şeyin belirtisi olabilir. Hamile olabilirsiniz, adet olacak olabilirsiniz, fıtık olabilir,yanlış hareketten dolayı olabilir,belinizi usutmus olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…