Belimde adet olacakmışım gibi sızı var

NAZLIEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
1.083
0
46
Nevşehir
merhabalar ben yeni üye oldum ne zamandır böyle bir site arıyordum benmde adetim gecikti 10 gün kadar hergün bacaklarımda sızı belimde sızı sanki adet olcakmışım gbi ha oldum ha olcam derken hala olmadım test yaptım geçenlerde negatif çıktı bu seferde daha çok üzüldüm ne yapcam bilmiyorum..

Testi Tekrar Et Tatlım Hamileysen Veya Değilsen Ona Göre Davranırsın Eğer Hamileysen 10 Gün Geçtikten Sonra Mutlaka Belli Olur Olmadı Farklı Bir Test Markası Dene Yada En Kesin Sonuç Kan Testi İnşallah Hamişsindir

Inş.yapıcam bakalım yarın ilk evlilik yıldönümümüz inş.büyük sürpriz olur ....inş. Hayal kırıklığına uğramam

aminnnnn inş.gerçi kafam karışık 1 sene olcak yarın evleneli herkes erken diyo ama ben bebek görünce dayanamıyorum...

bence erken değil tam zamanı hamileysen bebek 9aysonra dünyaya gelecek o zamanda evliliğin 1buçuk seneyi geçmiş olacak bence zamanlama iyi olur ama bebek olmasada üzme kendini...bende 10aylık evliyim istiyorum bi bebeğim olmasını rabbim nasib eder inşallah..

inş.rabbim herkese inş. bakalım benim adet düzensizliğim vardı doktora gittimm hapla düzene girmişti çok akıntım oluyodu fitil flan o da düzelmişti doktor bi sorun yok dedi hem muayene etti hem ultrasyonla baktı herşey normal dedi bazı kadınlar hemen hamile kalabiliyo ama bazıları için ise zaman gerektiriyo dedi içimi biraz rahatlattı ama yinede tık yok ...

canım sanki aynı kaderi pylaşıyoruz bende 6aydır ilaç kullanıyorum adet düzensizliği var diye.. su an 6.kutudayım 4tane hapım kaldı bitmesine

Hmm sen çok kullanmışın ama ben tek kutu kullandım bir kaç gün sonra hemen oldum ve de bu zamana kadar düzenliydi ama işte bu ay olamadım ama acayip sancılarım var hala yok akıntı koku da bitmiyo ben doktora gitmekten bıktım valla..)

Yine biraz düzeldim işe girdim çalışıyorum 3 aydır flan ondan öncesi evde kafayı bozcaktım psikolojim çok bozulmuştu

Bende eşimle çalışıyrum arada evde kalıyorum bugünde evdeyim ev çok sıkıcı gelen giden olmayınca..bence gayet rahat ol pisikolojinide bozma ortamlara katıl takma kafana ve allaha dua et.

Evet evde durmak kötü geldi bana çalışmaya alıştığım için artık daha rahatım iş beni rahatlatıyo...herşeyin hayırlısı tabiki de işte insanoğlu sabırsızlanıyoruz..

Inş.yapıcam bakalım yarın ilk evlilik yıldönümümüz inş.büyük sürpriz olur ....inş. Hayal kırıklığına uğramam

merhaba insallah ALLAH sevindirir hepimizi. benimde adetimden 11 gun gecdi dunden beri ikinci cizqi soluk cikiyor bu gun kan testi yaptirdim insallah hayirlisi olur hepimiz icin.bizimde 28 10cu yildonumumuz ALLAH nasip ederse bende cok heveslendim surpriz yapmak icin.beni de haberdar et canim

cnm geckmenin sebei haptan kaynaklanıoda olabilir ben 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım ayda adet düzensizliği yaşadım şimdi tekrar düzene giriyo ama bana dr.da söylemişti hapı bıraktıktan sonraki 2. adet geç gelir diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…