M minikser Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2011 100 0 46 Sakarya 6 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikser #1 38 haftalık hamileyim.belimden ayağıma vuran bir ağrı 3 gündür yatamıyorum.kontrole 3 gün var. sizdede böyle şey oluyomu Son düzenleme: 6 Ağustos 2011
38 haftalık hamileyim.belimden ayağıma vuran bir ağrı 3 gündür yatamıyorum.kontrole 3 gün var. sizdede böyle şey oluyomu
H Hypnose_22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 214 4 46 İstanbul 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikser #2 Canım bebek aşağıda baskı yaptığı için damarlara sinirlere ondan oluyor diye biliyorum,benimde sağ bacağım kasılıo sağ trafım ağrıo..bende oturamıorum doğru düzgün..ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum,kontrole gittiğinde doktora bahset tabii
Canım bebek aşağıda baskı yaptığı için damarlara sinirlere ondan oluyor diye biliyorum,benimde sağ bacağım kasılıo sağ trafım ağrıo..bende oturamıorum doğru düzgün..ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum,kontrole gittiğinde doktora bahset tabii
E eylemsura Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2010 331 2 46 Ankara 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi minikser #3 dogum yaklaştıgı için de olabilir.birde magnezyum eksikliginden de oluyor.