Belimi incittim özellikle önceden deneyimlemiş olanlar yorumlarsa sevinirim

whiterabbit88

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
1.080
2.487
658
İstanbul
Herkese merhaba. İki gün önce yanlış şekilde eğilip ağırlığı dizim yerine belime vermemden dolayı bir anda sol alt belime ağrı girdi. Öyle şiddetli bir ağrı oldu ki bir anda midem bulandı, tansiyonum düştü. Eve kendimi zor attım o gün sağa sola dönmek ve kalkmakta çok zorlandım ama kas gevşetici ve ağrı kesici ile ertesi güne daha iyi uyandım.

şu anda yürümekte ve işlerimi yapmakta zorluk çekmesem de hala belirgin bir ağrım var. Normalde fıtık vb bir sorunum yok. Bu dönemde hastaneye de gitmek istemiyorum, malum.

araştırdığımda ilk 3 gün soğuk, sonrasında sıcak uygulama gerektiğini gördüm. Benzer bir durum yaşayıp bel incinmesi yaşayanlar tür uygulamalarda bulundu ve bu ağrı ortalama kaç gün sürer fikriniz var mıdır?

cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim, ilk kez yaşadığım için bu kadar sürmesi normal midir biraz endişelendim (ciddi bir şey mi oldu acaba diye)

herkese sağlıklı günler dilerim.

ağrı geçmezse mutlaka gidin bazen yanlış bir hareket yapmak bile bel fıtığına sebep olabilir.Şuanda ağrınız geçer sonrasında yine ağrı tekraralarsa da hemen bu ana yorumlayın çünkü bel fıtığında dönem dönem ağrı yaşanabilir. şimdi ağrının çeşitini ve seebini bilmediğim için ağrı şukadar sürer demek pek mantık işi değil.(ufak bir bilgi bel fıtığı ağrısı bacağa ve ayağa ağrı yapabilir) geçmiş olsun..

Sağlık bu. hafife almayın bu kadar. Doktora gidin

Ayni sekilde belimi incitmistim. 3 gun yatmistim kalkamamistim. Gecti. Umarim ciddi bir sey degildir. Cok gecmis olsun.
Anlıyorum, umuyorum benzer bir şeydir size de çok geçmiş olsun teşekkürler
Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. Umarım fıtık vb bir durum oluşmamıştır, bir müddet izlemede olacağım.

Geçtiğimiz yaz yaşamıştım.bazayi çekerken önce hafif bir ağrı hissettim sonra ağrı birden şiddetlendi.sanki belim kırılmış gibiydi.oturup kalkarken çığlık atıyordum.bir geceyi zor geçirdim sonra acilde bir iğne vuruldum.ona rağmen ağrının tamamen geçmesi üç gün falan sürdü.siz yine hafif geçiriyorsunuz iyi bir ağrı kesici ile birkaç gün sürer geçmesi.kas gevşetici de işe yarar.

Hay allah size de çok geçmiş olsun görünmez kazalar işte.. inşallah dediğiniz gibi olur, hızlıca atlatırım. Cumaya kadar kendimi tartma kararı aldım, sonrasında geçmezse doktora gideceğim. Cevap için teşekkürler

Bende de oldu canım bel kayması dedi doktor igne vurmuştu belden ama baya Bi sene oldu... Geçen sene arkadasımdada oldu nimes diye bir krem var o çok iyi geliyor bir dene istersen agrı kesici kas gevşetici geçmiş olsun

Aynı şeyi yaşadim belimin sol tarafıydi. Damacana kaldirdim 2 hafta sürdü benim hafiflemesiyle beraber. Kas gevşetici sürdkm ve 1 kez agri kesici almıştım. Ama nasil bir ağrıydı 5-6 gün aşırı ağridi,eğilmekte kalkmakta zorlandim baya. Çok geçmiş olsun

Bende de oldu canım bel kayması dedi doktor igne vurmuştu belden ama baya Bi sene oldu... Geçen sene arkadasımdada oldu nimes diye bir krem var o çok iyi geliyor bir dene istersen agrı kesici kas gevşetici geçmiş olsun
Amanınn geçmiş olsun canım gene ucuz atlatmışsın. Bel kayması demek ha.. röntgenle falan mı teşhis konuldu yoksa muayenede mi anlaşıldı?
Damacana çok riskli ya aman dikkatli olun bundan sonra.. aslında 1 ila 3 hafta arası sürer diye yorumlar da gördüm çok uçuk gelmişti bir incinme o denli sürer mi diye ama demek ki olabiliyormuş. İçime su serptiniz. Size de çok geçmiş olsun.

Elle kontrol etti saten duruştan belli oluyor ama röntgende istedi

Dizimi incitmistim 7 sene oluyor. Kızımı pusete taşırken arkaya bakacağım an, dizime bıçak saplanır gibi his olustu . Bu 2-3 hafta sürdü. Baktım gecmiyor, sade yatarken tereyağ sürüp müslin bezle sardım. Aşırı soğuklarda baldirimda ağrı hisediyordum ama oda geçti çok şükür. Ginede doktora görünsen iyi olur.

Artık prenses modundayım damacanaya daha da dokunmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…