belimin sağ tarafinda agrı :( 21 haftalik hamileyim

Doree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
92
16
88
Kütahya
21 haftalık hamileyim. 1 haftadır belimin sağ tarafında ağrı var. İş yaparken daha az hissediyorum. Ama geceleri kesinlikle uyuyamiyorum. Otururken,namaz kılarken yatarken ağrı artık çekilecek durumda değil. Dayanamayıp ağlıyorum.
Son iki gundur mide bulantısı da başladı agriyla beraber.

İlk gebeligim. Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum :((

Canim bobrek tarafinda mi oluyor agri. Benim 2. Hamileligimde cok oluyordu. Sanki zorlamisim hamlamista ondan agriyo gibiydi. Hareket edemez hale gelmistim bi ara. Bol bol dinlen. Yorma kendini. Bende bi sorun yoktu. Sendede yoktur insallah.

Canim bobrek tarafinda mi oluyor agri. Benim 2. Hamileligimde cok oluyordu. Sanki zorlamisim hamlamista ondan agriyo gibiydi. Hareket edemez hale gelmistim bi ara. Bol bol dinlen. Yorma kendini. Bende bi sorun yoktu. Sendede yoktur insallah.

Tam belimin sağ alt kısmı ağrıyordu kalcamin tam üstü ama sadece sağ alt tarafı 4-5 cm uzunlamasına dikdörtgen şeklinde. Aslında iş yaparken falan çok iyiym ince bir sızı hissediyorum o kadar ki bir haftadır inanın makinadaki çamaşırı çıkarıp sermedim. Ama oturunca ve yatinca kendimden geciuorum öyle bir ağrı uyuyamiuorum oturup kalkamiuorum.
Daha önce de belimde ağrı olunca battaniye sarar sıcak tutardim geçerdi. Buna hiç bir şey fayda etmiyor :(

Kalca kemiginin orasimi canim. Onuda ilk hamileligimde yasadim. Normal ertik canim bebis buyuyor. Baski yapiyor vucuda. Dinleneceksin baska cozumu yok

Kalca kemiginin orasimi canim. Onuda ilk hamileligimde yasadim. Normal ertik canim bebis buyuyor. Baski yapiyor vucuda. Dinleneceksin baska cozumu yok

Aman öyle olsun yeterli bebek iyi olsun büyüdüğü için olsun başka bisey istemem. Çekerim ağrıyı hiç sorun değil bu hafta karnimda büyüdü biraz doğru diyorsunuz ondan olabilir. Kadın doğuma gorunmelimiyim sizce?

Aman öyle olsun yeterli bebek iyi olsun büyüdüğü için olsun başka bisey istemem. Çekerim ağrıyı hiç sorun değil bu hafta karnimda büyüdü biraz doğru diyorsunuz ondan olabilir. Kadın doğuma gorunmelimiyim sizce?
Canim cok bisey yapamiyolar cekeceksin diyolar. Ama magnezyum verebilir o iyi geliyo bi nebze.

Magnezyuma dün başladım inşallah iyi gelir o zaman. Çok tesekkur ederim iyiki cevap verdiniz kafayi yiycektim korkudan
Onemli degil. Ilk hamilelikte cok evhamli oluyo insan. Ama korkma. Magnezyumada basladiysan 1haftaya kadar visecigin kalmaz allahin izniyle. Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.

Onemli degil. Ilk hamilelikte cok evhamli oluyo insan. Ama korkma. Magnezyumada basladiysan 1haftaya kadar visecigin kalmaz allahin izniyle. Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.

Coook tesekkur ederim Allah razi olsun gerçekten inşallah hayirlica gelir bebisimiz.. Çok saolun :)

21 haftalık hamileyim. 1 haftadır belimin sağ tarafında ağrı var. İş yaparken daha az hissediyorum. Ama geceleri kesinlikle uyuyamiyorum. Otururken,namaz kılarken yatarken ağrı artık çekilecek durumda değil. Dayanamayıp ağlıyorum.

İlk gebeligim. Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum :KK43:(
Aynısı bende de oldu hamilelik haftam senden biraz büyüktü ama böbrekten olma ihtimali yüksek lütfen ürolojiye gidin geçmiş olsun

Arkadaşlar ben doktora gittim olurya bu sorularla karşılaşan olursa yardımcı olmak isterim.
Sağ bobregim de taş varmış ve böbrek genisliyormus.
Ciddi bir sorun muş dikkatli olmak ve takip etmek gerekecekmks. Yaklaşık 6 tane ilaç başladılar.
Rabbim bu ağrıyı da bu sorunları da kimseye göstermesin.

Okuyan duasını eksik etmesin lütfen ...

Arkadaşlar ben doktora gittim olurya bu sorularla karşılaşan olursa yardımcı olmak isterim.
Sağ bobregim de taş varmış ve böbrek genisliyormus.
Ciddi bir sorun muş dikkatli olmak ve takip etmek gerekecekmks. Yaklaşık 6 tane ilaç başladılar.
Rabbim bu ağrıyı da bu sorunları da kimseye göstermesin.

Okuyan duasını eksik etmesin lütfen ...
Ayy canım tahmin etmiştim.Çok geçmişler olsun aman dikkat et çorapsız gezme sakın..Bol bol su iç geçmişler olsun :KK1:

Kizlar bende de iki gün önce adetim bitti ama.inanılmaz bel ağrısı var neden okur yardımcı olur musunuz

Kizlar bende de iki gün önce adetim bitti ama.inanılmaz bel ağrısı var neden okur yardımcı olur musunuz

Canım adetin bittiğinde yazmissin yanlış okumadiysam. Vücut adet zamanında daha mikroplara açık durumdadır. Sende biraz havalarada aldanıp soğuk almış olabilirsin. Bence ondan ama ağrı sancı seklindemi idrarını yaparken yanma hissediyormusun önemli olan bunlar. Bunlar yoksa endiselenme Allahın izniyle :KK36:

İlk gebeligim. Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum :KK43:(
Doktoruna hatta baska doktorlarada bir gorun.hic bir sorun da cikmayabilir.gebelikte gebelige bagli turlu zararsiz agrilar olusabilio

Back
X