BELIRGIN CIZGI RESMINI KOYDUM,YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR

Kivircik Hatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
18
6
1
25
Selam arkadaşlar,1 ay önce tekrar bi konu acmistim hamilelikle alakali tabi gecen ay tutmadi belirtiler vardi ama adetim geldi,bu ay ise adetim resmen 5 gün gecikti ve göbegimi sormayin yani az bi tombulluk oldu,bugun test yaptim hemde 3 tane hepsi cok belirgin 2 cizgi cikti ben biraz silik olur diye düsünürken cok belirgin cizgiler,kadin doktorunu arayamiyorum kapali bugun bana tavsiye verirmisiniz veya emin olabilirmiyim,korkuyorum.
20210102_134320.webp

Selam arkadaşlar,1 ay önce tekrar bi konu acmistim hamilelikle alakali tabi gecen ay tutmadi belirtiler vardi ama adetim geldi,bu ay ise adetim resmen 5 gün gecikti ve göbegimi sormayin yani az bi tombulluk oldu,bugun test yaptim hemde 3 tane hepsi cok belirgin 2 cizgi cikti ben biraz silik olur diye düsünürken cok belirgin cizgiler,kadin doktorunu arayamiyorum kapali bugun bana tavsiye verirmisiniz veya emin olabilirmiyim,korkuyorum.Eki Görüntüle 2752330
İstemediğiniz bir gebelikse maalesef hamilesiniz ama beklediğiniz istediğiniz birşeyse hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Selam arkadaşlar,1 ay önce tekrar bi konu acmistim hamilelikle alakali tabi gecen ay tutmadi belirtiler vardi ama adetim geldi,bu ay ise adetim resmen 5 gün gecikti ve göbegimi sormayin yani az bi tombulluk oldu,bugun test yaptim hemde 3 tane hepsi cok belirgin 2 cizgi cikti ben biraz silik olur diye düsünürken cok belirgin cizgiler,kadin doktorunu arayamiyorum kapali bugun bana tavsiye verirmisiniz veya emin olabilirmiyim,korkuyorum.Eki Görüntüle 2752330
Baya net bi şekilde pozitif bunlar

Back
X