- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok neden üzüleyim...Mesela kaz ayağı durumu falan hiç yok ben de...Bunlar bende daha önceden de vardı ama daha belirginleşti gibi geliyor bana...Foto seni yanıltmış olabilir :)
Yok neden üzüleyim...Mesela kaz ayağı durumu falan hiç yok ben de...Bunlar bende daha önceden de vardı ama daha belirginleşti gibi geliyor bana...Sadece şu bıyık ağız kısmında hafif çizgi var..
İşte bu kırmızı ile işaretlediğim kısım bana mimik çizgisi gibi geldi:26:
Gamzeli hatun olmak zor vesselam... Hele yaş ilerledikçe o gamzeler mimik kırışıklığına dönüştükçe
Ah ah yaşım 30 olacak seneye ben gamzelerimi sevmek yerine bunları dert etmeye başladım kendime![]()
Benim 30 umda hiç öyle bir derdim yoktu,kaldı ki sen de daha 29 unda bunları dert etme bence..........![]()
![]()
Allammm yarebbim nolurr Narmik hatunu gibi olayım bikaç sene sonra noluurrr![]()
Evli ve ikiz bebekli mi yani ? Aminnnn
![]()
Güldüğüm zaman orda hafif oluyor ama yanaklarımda falan yok öyle canım........Yaşım 39![]()
Allammm yarebbim nolurr Narmik hatunu gibi olayım bikaç sene sonra noluurrr![]()
neden mesajı kaldırdın acaba???