Benm este polıs calısma saatlerini ondan ıyı bılırım

esım ısını pek sevmedıgı ıcın cıkar cıkmaz eve gelır. Mesela bırgun gunduz calısır sabh 8 aksam 6 en gec 6 bucukta evde. Cok acım der gelır. Bıde bıkmedıgımz sehır olunca dısarda oyalanmaz. Bırgunde akdam 6 da ıse gıdıyor ertsı sabah 6da evde. Sabahın 6sında da bırıyle bulasamayacagı ıcın dırekt gelır sokulur bana. Uyuruz. Uyanır kahvaktı yaoarız sonra tum gun evde. Ama ben en bastan sevgılıyken demıstım bak ben cok kındar cok kıskanc ilgisizlige gelemeyen bırıyum. Hatta kavga sırasında cırkeflesebıkırım demıstım. Ayrıca bır konuda guven problemı yasıyorsam bana somut delıllerle acıklama yapmanı ısterım dedım. Oyle guvenmıyosan cek gıt vs dıyeceksen hıc evlılıge adım atma benm yapım boyle dedım.ayrıca bana yarım saat yazma bn altında bısey ararım dedim. Cunku 1 erkek yarım saat ıcınde het haltı yer

dusunsene kız arkadasını arabayla alır sahıl kenarına gıdet orda arbada fanfinifinfon da yapabılır. Yarım saat ıcınde yapcak olan yapar yani. Yok efendım gukunu seven dıkenıne katlanır ben senın bu hallerını sevıyorum bılmem ne dedı. Evlendık. Yanı bıde kendı yapısı eve cok duskun oda dısarda takılmayı sevmez falan bıyere gıdef sanayıye gectm 10 dk snra arabayı yıkadm 10 fk snr berbere gıdıyom habern olsn hanı aryk tamam ben guvenıyorm dk bası rapır verme dıyorm alıskanlık olmus napım dıuor

bıyere gönderırım zorla gıder bigunde su evden cıkmasam olmaz demı der tmm otur ben gıderm dıyorm bu sefef kalkıp gıdıyor. Kıskancım dedm ama daha kıdkanmadjm bır durumda olmadı henuz.En astan guvenınızı sarsabılcrk konuları, kendı yapınızı, bu gıbı durumlar karısında masıl tepkıler verecegınızı acık acık konusunkı kabul edıyolarsa yanınzd olurlat etmıyosa yoluna bakar. En azından somradan cok kıskamcsın cok takıntılısın vs dıye kavga etmezsınz cunku szın nsıl oldugnuxu bastan konusmus oluyorsunz. Askerler ıcın bılmıyorum ama guven problemı olan ve kıskanc olan bırı doktorla bırlıkte olmamalı benve ya. Her doktor oylemı bılmem de bır suru semınerler egıtımler bayan doktorlar, doktorla bırlıkte olma cabasına gıren hemsıreler (hastanede calıstıgım ıcın bılıyorum) aynı sekılde doktor hayranı tıbbı sekreterler yanı adamda bır sıkıntı yoksa bıle karsıdakıler bazen yolunu sastırabılıyor. Gwnel konsmuyorm ben kendı calostıgım hastaneden bılıyorum. Ben bıle bekarken bır cıldıyecı vardı genc butun kızlar olarak adama baktıkca bakasımz gelırdı ısımız bıtınce masus cıkdıyedekı sekreter arkadaısn yanına gecer otururduk adamı gormek ıcın. Oda bıze ufak nı soru sorsa bıle kalbımız kıpır kıpır dusun yanı ozamnda yenı yetme bıseydık gıtmıs 30 yasında adama asık olmusuz

doktorlar geneld bana hep kendı capında adamlar gıbı gelıyor sureklı ıslerıyle ılgılı olduklarj ıcın oyle capkınlıga falan vakitleri olmuyor tabı sımdıkı 90l ı 91 lı doktorlar falan vr aman allahım uzak dur. Onlar genelde ısın havasında oluyorlar sosyal medyalarından falanda gorebılıyoruz zaten. Dedgm gıbı esıme guvenırım ama herseyı en basyan konsutufum ıcın benı bılerek hareket edıyor o yuzden kıskancagım kavga cıkaracagm bır durum olmadı henuz.