• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı konusu

İnternete para ödüyorsunuz diye internetteki herşey sizinle ilgili olmak zorunda değil. Alışın buna.
Bu konu da sizinle ilgili değilken bir anda baş kahramanı siz oldunuz. Bravo.
Ben mi bu duruma getirdim konuyu geçmiş mesajları lütfen okur musunuz
Ben ne yaptım yada yapıyorum anlayamadım ki

Ben mi bu duruma getirdim konuyu geçmiş mesajları lütfen okur musunuz
Ben ne yaptım yada yapıyorum anlayamadım ki

Yukarıdaki mesajımı bir kez daha okursanız sevnirim.
Şu anda sizin hassasiyetlerinize gidermekle uğraşıp hanımefendinin konusunun odağını kaydıramayız.

Son cümleniz doğru ama cesaret edemiyorum işte bunu nasıl kaldırırız kızımla bilmiyorum daha önce hiç ayrılık yaşamadım
İşin kötüsü siz bu duruma çok alışmışsınız. Adam içiyor s.çıyor hastalansanız dahi alkolünden keyfinden ödün vermiyor bir de üzerine seni sevmesem bu evliliğe katlanmazdım diyebiliyor sanki neye katlanıyor?? Siz o kadar manipüle olmuşsunuz ki artık beklentilerinizi o kadar düşürmüşsünüz ki.. boşanmadan da burda demek istediklerimizi anlayamayacaksınız. Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Aileniz falan arkanızda mı? Birilerinin sizi bu kabustan uyandırması gerekiyor.

Samimiyetine güvenerek soruyorum Bibibella Bibibella nin kendi konuma dahil bu konuda bana yönelik yazdığı yorumlar normal mi sence kırıcı değil mi incitici vs gerçekten alınganlık mi yapıyorum
Tartışma olmasın konu uzamasin diye alttan alıyorum ama her konuda bazı üyeler özellikle üzerime üzerime geliyor
Bu normal mi ? tartışma olmaması için alttan alıyorum yine ben kötü oluyorum
Bu konuyw yada diğer konulara sınırı aşmadan haddi aşan yorumlar yapmaktan kaçınarak yorum yazıyorum alıntı yapıyorum yada alıntı yapanlara cevap veriyorum ama asla terbiyesizlik yapmıyorum
Kimsenin özellikle üstüne geldiği yok , bak bibi güzel kadındır inan terbiyesizlik falan yok, konu sabote oluyor onu anlatmaya çalışmış gibi anlıyorum ben ama sen kırıcı incitici olarak anlıyorsun fark bu.

Tartışmada olabilir kaçmaya gerek yok, bir konuda bambaşka düşündüğümüz biriyle başka bir konuda tamamen mutabık olabiliriz, kişiselleştirmeye gerek yok, aksine o bakış açısı ne anlatıyor diye üzerine düşünmek faydalı bile olabiliyor, bu yönden bakmayı dene sadece.

İşin kötüsü siz bu duruma çok alışmışsınız. Adam içiyor s.çıyor hastalansanız dahi alkolünden keyfinden ödün vermiyor bir de üzerine seni sevmesem bu evliliğe katlanmazdım diyebiliyor sanki neye katlanıyor?? Siz o kadar manipüle olmuşsunuz ki artık beklentilerinizi o kadar düşürmüşsünüz ki.. boşanmadan da burda demek istediklerimizi anlayamayacaksınız. Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Aileniz falan arkanızda mı? Birilerinin sizi bu kabustan uyandırması gerekiyor.
Kabustan uyanmak istediğini sanmıyorum. Kadın dövsede sövsede adamı istiyor. Derdi o, adam ne yaparsa yapsın seviyorum kelimesini kullandı mı bitti tamam.
Gerçekten var böyle kadınlar, aksi olsa zaten adamın dışarda olmasından memnun olur ne kadar uzak o kadar iyi der, nikahında kalır ama adamla ilgiside olmaz

Kimsenin özellikle üstüne geldiği yok , bak bibi güzel kadındır inan terbiyesizlik falan yok, konu sabote oluyor onu anlatmaya çalışmış gibi anlıyorum ben ama sen kırıcı incitici olarak anlıyorsun fark bu.

Tartışmada olabilir kaçmaya gerek yok, bir konuda bambaşka düşündüğümüz biriyle başka bir konuda tamamen mutabık olabiliriz, kişiselleştirmeye gerek yok, aksine o bakış açısı ne anlatıyor diye üzerine düşünmek faydalı bile olabiliyor, bu yönden bakmayı dene sadece.
Tamam teşekkür ederim alınganlık etmiş olabilirim yada yanlış algılamış da olabilirim konuyu sabote etmek gibi bir niyetim yoktu

Kabustan uyanmak istediğini sanmıyorum. Kadın dövsede sövsede adamı istiyor. Derdi o, adam ne yaparsa yapsın seviyorum kelimesini kullandı mı bitti tamam.
Gerçekten var böyle kadınlar, aksi olsa zaten adamın dışarda olmasından memnun olur ne kadar uzak o kadar iyi der, nikahında kalır ama adamla ilgiside olmaz
Halamın gelini mesela adam sırf kadından uzak kalmak için şehir dışına ise gitti orada başka kadınla beraber buna rağmen bosanmiyor ve kadın hamile
Yadirgamiyorum ama bu tarz kişiler çok fazla mesela esraya mügeye çıkanlar adam aldatılmış karımı istiyorum diyor

Böyle arkadaşlarım oldu, tedavi görüp kendi kıymetlerini idrak etmeyi başardılar konu sahibi de umarım kendine değer vermeyi öğrenir..

Böyle arkadaşlarım oldu, tedavi görüp kendi kıymetlerini idrak etmeyi başardılar konu sahibi de umarım kendine değer vermeyi öğrenir..
Umarım, zaten bu şekil bağlanmada çok toksik. Korkmuyoda bi şey olur bi anına denk gelirim diye, boşanma imkanın yoksa çocukta küçükse cehennem olsun gitsin yani neyini istiyolar bende onu anlamıyorum.

İnanın bunların hepsini annesi de ona el bebek gül bebek yapıyor dışarısı için nafaka da öder yeterki dışarı çıksın şuan yanımda olmasının tek sebebi hala sevgisi olması sevmesem asla bu hayata katlanmam da diyor
seni ailen eldivenle mi sevdi?
sevgiye dair hicbir fikrin yok. muhtemelen kocan gibi sacma bir baban vardi sevgiyi boyle birsey zannediyorsun
dover de sever de
adam her kavgada sana "bosa beni" diye yalvarıyor. Sen asla gitmiyorsan nasil bosanabilir?
bunun sevgiyle bir alakasi yok ki
insan sevdigi kisiye hele ki nikahlı karısına cocugunun annesine or.spu der mi? kiz kardesinle piknige gittigin gün "senin kardesini s...keyim" der mi? annene bile cinsel küfür ediyor. hamileyken bile hastaneye tek gitmissin, agridan kivranarak hastanede yatmissin okeyden basini kaldirmamis bile bir de seni germis, cocugun acillik olmus yan odada bos yatak bulmus tum gun futbol izlemis gelmemis bile kizinin yanina.
bir aksam evinde oturmamis hergun orada burada sürtüyor bazen eve bile gelmiyor. (yersen) anasinda kaliyor.
yetmediği gibi dayaklar, bogaz sıkmalar, agır şiddet var.
hala da diyorsun ki,
Arkadaşlar eşiniz her konuda yeterli maddi manevi
demek ki size s.çan yaraniyor. ben bunu anladim konunuzdan. size boyle davranan biri var ve sevginiz asla bitmiyor. sabah dövüyor, aksam "yarin alilerle pikniğe gidelim mi" diyor diye hevesle pikniklik hazirliyorsunuz
siz halinizden ve kocanizdan bu kadar memnunken adam neden degissin ki?

kadinin memesine kim niye takilmis ki hic anlamadim
gencecik kadin daha 25 yasinda. eskiden guzellik merkezinde calisiyormus, her konuda eşinin cok yakışıklı olduğunu, kendisinin de ondan asagi kalmadigini, esinin onun guzelligine tutuldugunu falan yazmis. demek ki estetik kaygilari olan biri. e cocuk doğurmuş emzirmis memesi sarkmis.
neden yaptirmasin kendisini guzel hissedecekse?
kötü kocasi var diye memesini yaptirmasin mi?
hatta bence once memesini yaptirsin, sonra ayrilsin. bosansa daha uzun yillar ekonomisini toparlayip yaptiramaz çünkü

Gerçekten göğüs estetiği düşünmemin sizi rahatsız eden tarafı ne ben hayatımda hiç bişey düşünemezmiyim bu olayların içindeyim diye ve üstelik o farklı bir konunun üzerine açık bu konu üzerine değil
Neyle yaptıracaktınız? Devletin parasıyla mı? Hanımefendi nerede yaşıyorsunuz acaba ya ? Geçimsizlikten sobalı eve geçmişsiniz. Devletin verdiği parayı kumara yedirtmişsiniz. Estetiği hangi parayla yaptıracaktınız ? Ucuz mu sanıyorsunuz ? Kafayı sıyırtırsınız insana ya. Huzursuzluk çıkmasın diye verdim diyosunuz. Yahu 3 aylık kundaklı bebem var. Altınlar takıldı paralar verildi. İçinden kendime bir tane su almayı el vermedi içim. Hepsini kuruşuna kadar kızım için harcadım. Siz nasıl bişeysiniz ya

kadinin memesine kim niye takilmis ki hic anlamadim
gencecik kadin daha 25 yasinda. eskiden guzellik merkezinde calisiyormus, her konuda eşinin cok yakışıklı olduğunu, kendisinin de ondan asagi kalmadigini, esinin onun guzelligine tutuldugunu falan yazmis. demek ki estetik kaygilari olan biri. e cocuk doğurmuş emzirmis memesi sarkmis.
neden yaptirmasin kendisini guzel hissedecekse?
kötü kocasi var diye memesini yaptirmasin mi?
hatta bence once memesini yaptirsin, sonra ayrilsin. bosansa daha uzun yillar ekonomisini toparlayip yaptiramaz çünkü
Olay şurda, hangi parayla? Bebelerin parasını bile kumar parası ederken estetiği neyle yaptıracak?

Olay şurda, hangi parayla? Bebelerin parasını bile kumar parası ederken estetiği neyle yaptıracak?
e asgari ucretli kocasi kredi karti cikarttirmis "doya doya harca beni bir sal" demiş ya:))
vardir belki bir parasi.
kadin sormus ayrica hemen bugun yaptiracak degil ya. fikir almis, belki butce belirleyecek cocugu biraz daha buyuyunce tekrar deneyecek okul oncesini birikim yapacak vs
yani kocasi kötü diye kadin sarkmis memesini yaptirmayi dusunmesin mi?
"sen haketmiyorsun" mu desin kocasina😅
o ayri o ayrı

Arkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
Eşin seni sevmiyor ve istemiyor neden bu kadar inat edipte ayrılmıyorsun.Hep yazmışsın annesi poh pohluyor diye bir adam istemese annesi ne kadar pohpohlasın o adam bozulmaz senin eşindede sorun yok adam acık net seni istemiyor demiş sen inat ediyorsun ayrılmamak için yok seviyor yok ayrılmak istemiyor bunlar senin bahanen

Neden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuz
Ağır eleştirilmeyecek gibi misiniz? Adam küfürbaz, size çocuğun yanında dahi küfrediyor. Bıçaklarım tehditleri ve şiddette var. Ama sizin tek derdiniz kocişim eve gelmiyor.
İnsanın siniri kaldırmıyor artık. Kendiniz sürünüyorsunuz rezil bir hayatta sevgi ilgi dilencisi olmuşsunuz da bari kızınıza acıyın. Çocuk ileride ilişki ve evlilikte büyük hatalar yapacak yazık

Neden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuz
Sizi kocaniz dövüyor onu seviyorsunuz ama adamin bu dayagini cekme diyenlere kiziyorsunuz vallaha guzel kafa

Back
X