belirsiz çalışma saatleri olan eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Asker, polis,doktor eşleri sorum sizlere. Ben çok kıskancım ve güvensizim. Bir arkadaşım da bu mesleklerden birinde görevli biriyle görüşüyor. Adam evli, karısına nöbetteyim diyor kızla takılıyor.
Bence belırlı saat cok onemlı.Yok toplantı yok esnaf dukkanda durmam lazım.Eee evdekınınde sana ıhtıyacı var.Aldatma mevzusuna gelınce içinde olan zincire vursan yine yapar.Edep olucak canım edep

Ben düzenli mesaiyi seven bir kadınım kendim de öyle çalışıyorum. Beraber olduğum kişi tanıştığımızda 8-6 mesai çalışan birisiydi ama son aylarda yurt dışı firmalarla anlaşma yapıldı ve sürekli belli ülkelere gidiyor. İşi yüzünden biliyorum ama görüşme sıklığımız azaldı. Evli olmadığım halde şuan istediğim zaman ulaşamamak beni geriyor. Kıskançlık değil ama özlem oluyor. Evlenince sorun olur mu diye düşünmüyor değilim🤔

Karakterine göre değişir mesleğine göre değil. Gözü fırıldaksa adam gardiyan olsa ne fayda:rolleyes:

Yapacak olan insan belirli çalışma saati de olsa mesaiye kaldım der yapar, toplantı var der yapar, işe gidiyorum diye çıkar işe gitmez yapar, iş yerinden birini bulur yapar. İsteyene yol çok.

Ama çalışma saati belirsiz olan, işi gereği alakasız bir sürü insanla muhattap olan insan daha zor yakalanır. Siz işin hangi kısmına takılıyorsunuz önemli olan o.

esim doktor polis filan degil, medya sektorunde, etrafinda hep guzel guzel hatunlar, unluler filan var. eve geldigi sureler cok kisitli, sadece biraz uyumaya ve kisisel ihtiyaclarini gidermeye geliyor aslinda. kiskanmak aklima bile gelmiyor. benim tek kaygim bu duzensiz hayata daha ne kadar dayanacagim

Asker, polis,doktor eşleri sorum sizlere. Ben çok kıskancım ve güvensizim. Bir arkadaşım da bu mesleklerden birinde görevli biriyle görüşüyor. Adam evli, karısına nöbetteyim diyor kızla takılıyor.
Meslekle değil zihniyetle alakalı bı durum bu. Bozuksa adamın zihniyeti evde otursa bile yapar herşeyi. Eşimle çalışan arkadaşlarının nelerini duydum pavyona gideni chat sitelerinde görüntülü konuşanı yabancı kızları yardım adı altında kendine yapmaları vs vs hepsinin eside dedikodularini duyduğu halde kabullenip evlenip şimdi eşimi kıskanıyorum arkadaşları çok kötü ama benim Kemal'in yapmaz modunda. Mesleğe çok takılma yani guvenevilecegin biriyle birlikte olursan kafanı böyle şeyler kemirmez

Kıskanmam.
Ayrıca evli adamla görüşen insanlardan da arkadaş edinmem.
Bence siz de eş kıskanma olayını sorgulayacağınıza, arkadaşlarınızı sorgulayın iç dünyanızda.

Hayır neden kıskanayım.

O arkadaşınız tanımadan evlenmiş. Zaten yapacak olan adam esnek çalışmasına gerek yok hep yapar.

Back
X