• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsiz dönemin sıkıcılığı

Serennay

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
670
Puanlar
628
Yer
İzmir
Ovulasyon dönemiyle beklenen regl başlangıç tarihi arasındaki dönemde kafayı yememek için ne yapıyorsunuz kızlar? Keşke diyorum ki simsteki gibi hemen öğrenmenin bir yolu olsaydı. Bu belirsizlik benim canımı çok sıkıyor ve zaman geçmiyor. Sabırsızlık, merak ve hayal kırıklığı korkusu ile günler geçmiyor 🫢 kendimizi dinlemekten her olayı belirti mi diye yorumluyoruz 🫣 (bat 19 şubat)

Benimde 15 Şubat aşırı stresli . Merak etmeyim diyorsun ama ediyorsun elinde olmuyor . Burda herkes böyle rahat olanların sayısı az gibi .

Şunu söyleyeyim asla kendini dinleme hiçbiri belirti değil, regl günü geçmeden asla o la maz. Ben bile soruyorum hamile kalanlara belirti var mı diye umut işte ama yok olamaz. Geçen ay deli gibi kendimi dinledim akıntı kasıklara ağrı bele vuran şiddetli ağrı ateş basması mide yanması alayı vardı ama sonuç 0.2 beta. Kesinlikle dinlediğimiz için vücutta olağan Herşeyi belirti diye kaydediyor beyin. Kızıma hamile kaldığımda regl bekliyordum sıfır belirti ile regl sonrası öğrendim 5 gün sonra çıktı olmadı diye test yapmıştım . Gereksiz stres bana güven kendini dinleme hepimiz öyle yapmalıyız .

Ovulasyon dönemiyle beklenen regl başlangıç tarihi arasındaki dönemde kafayı yememek için ne yapıyorsunuz kızlar? Keşke diyorum ki simsteki gibi hemen öğrenmenin bir yolu olsaydı. Bu belirsizlik benim canımı çok sıkıyor ve zaman geçmiyor. Sabırsızlık, merak ve hayal kırıklığı korkusu ile günler geçmiyor 🫢 kendimizi dinlemekten her olayı belirti mi diye yorumluyoruz 🫣 (bat 19 şubat)
Bat 14 şubat günlerdir kasık bel ağrısı batması ne varsa yaşıyorum kafamda binbir düşünce ve bu düşüncelerle bir de işe git gel çalış ama kafanın arka planında dönen bir sürü şey oluyor. Bir de iple çekilen bir regl günü olduğu için günler bir yandan da çabuk geçiyor. Daha sömestr tatili başında regl olmuştum yine 7 gün kalmış ne ara diyorum resmen bu bekleyişlerle bir ayı yiyip duruyoruz 😅

Şunu söyleyeyim asla kendini dinleme hiçbiri belirti değil, regl günü geçmeden asla o la maz. Ben bile soruyorum hamile kalanlara belirti var mı diye umut işte ama yok olamaz. Geçen ay deli gibi kendimi dinledim akıntı kasıklara ağrı bele vuran şiddetli ağrı ateş basması mide yanması alayı vardı ama sonuç 0.2 beta. Kesinlikle dinlediğimiz için vücutta olağan Herşeyi belirti diye kaydediyor beyin. Kızıma hamile kaldığımda regl bekliyordum sıfır belirti ile regl sonrası öğrendim 5 gün sonra çıktı olmadı diye test yapmıştım . Gereksiz stres bana güven kendini dinleme hepimiz öyle yapmalıyız .
Doğru söylüyorsunuz. Ben de geçen ay ne belirti varsa yaşadım ama sonunda regl oldum. Sadece bazal vücut sıcaklığı takip ediyorum. Geçen ay da negatif eğriye geçince regl olacağımı anlamıştım. Bu ay henüz geçmedi bakalım. Kısmet 🫠

Bat 14 şubat günlerdir kasık bel ağrısı batması ne varsa yaşıyorum kafamda binbir düşünce ve bu düşüncelerle bir de işe git gel çalış ama kafanın arka planında dönen bir sürü şey oluyor. Bir de iple çekilen bir regl günü olduğu için günler bir yandan da çabuk geçiyor. Daha sömestr tatili başında regl olmuştum yine 7 gün kalmış ne ara diyorum resmen bu bekleyişlerle bir ayı yiyip duruyo
Benimde 15 Şubat aşırı stresli . Merak etmeyim diyorsun ama ediyorsun elinde olmuyor . Burda herkes böyle rahat olanların sayısı az gibi .
2 haftalık bekleme süreci bence çok uzun ya. Ben de arada forumda başlık okuyorum zaman geçsin diye. Erkekler gebe kalsaydı daha kısa sürede anlamanın bir yolunu çoktan bulurlardı kesin 🤪

Evet başlık okudukça da he kesin var bebek ya da yok ya ben kendimi dinliyorum diye diye delirdim 😂 neyse Salı günü test yapacağım büyük sabırla dpo10a kadar geldim yine de iyi ilerledim 😂

Evet başlık okudukça da he kesin var bebek ya da yok ya ben kendimi dinliyorum diye diye delirdim 😂 neyse Salı günü test yapacağım büyük sabırla dpo10a kadar geldim yine de iyi ilerledim 😂
Sizin yine iyi ya ben cumartesi yapıcam 🫠

Bu cumartesi mi yapıcaksınız, sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz bu süreçte anksiyetem tuttu beklemek ne zor :(
Evet aslında bu ctesi erken ama yine şansımızı denicem erken gebelik testinde 🫢 14 şubat diye denicem pozitif olursa anı olur diye 😂

Back
X