Belirsiz durum

Biri bana bu forumda genc genc kızların kadınların neden konustukları erkeklere sürekli "bey" diye hitap ettiğini söyleyebilir mi acaba? Tanıstıgım cocuk de, arkadas grubundaki hoslandıgım cocuk de bişi de....Sürekli bey diyorsunuz genç genç oğlanlara ay deli olcam...Gören de kelli felli spor kıyafetle hayal bile edemediğimiz, hsonu kazak ve kadife pantolonla görünce tanıyamadıgımız, takım elbise ile doğmuş gibi duran tapu kadastro memurlarıyla tanısıyorsunuz zannedecek...
Bilmem hic dusunmedim.

Cocukken olurdu bu hoşlanilan kişinin saçini çekmeceler ama yine de boyle bir flört olabilir mi belki olabilir.

Ama sizin anlattiklariniz normal arkadas ilişkilerinde de olan şeyler hatta kadin arkadaslar arasinda bile olan şeyler bunlarin hepsi, flortoz birsey goremedim.
Kafanizda çok buyutmussunuz her sözü, davranisi.

Sen şu en yakınındakine yani en istediğine birinden teklif aldığını söyle ama kabul edip etmemeye kararsız olduğunu söyle ve hatta arada ona sor bakalım kız arkadaşı var mı hoşlandığı biri var mı kararın konusunda ondan yardım istiyormuşsun gibi yap bakalım seni nasıl yönlendirecek

Eğer oda size aynı duyguları beslemiyorsa,arkadaşlığınıza yazık olur.
Başıma geldi biliyorum.

Cocukken olurdu bu hoşlanilan kişinin saçini çekmeceler ama yine de boyle bir flört olabilir mi belki olabilir.

Ama sizin anlattiklariniz normal arkadas ilişkilerinde de olan şeyler hatta kadin arkadaslar arasinda bile olan şeyler bunlarin hepsi, flortoz birsey goremedim.
Kafanizda çok buyutmussunuz her sözü, davranisi.
Buyutmedim.Farkindayim durumun. Sadece olabilir mi diye dusundum.

Aslinda gec kaldim cocuk olmak icin ama cocuklugumi yeni yasiyorum her alanda.Bir takim gec kalmisliklarim var kendim olmak icin.Belki de o yizden etkiledi bu insan beni
Yaa Böyle şeyleri çok seviyorum ..
Ben sizi anladım bence oda sizden hoşlanıyor
Madem şakalaşıyorsunuz sizde şakadan şöyle söyleyin Ee kaç yaşındasın artık sende evde kaldın vesaire gibi takılmaya başlayın .. Bakalım bu muhabbetin altından ne çıkacak
Balığı ağınıza düşürün.. :KK31:

Madem şakalaşıyorsunuz sizde şakadan şöyle söyleyin Ee kaç yaşındasın artık sende evde kaldın vesaire gibi takılmaya başlayın .. Bakalım bu muhabbetin altından ne çıkacak
Ya bi arkadasa gidecektik.Kendisi teklif etti birlikte gidelim sen kaybolursun diye.Diger arkadas aradiginda ben mutluyla gidecegim demis.yol ustuydu ama kendi araci veya bir başkasıyla da gidebilirdi.Bu bi isik olabilir belki

ay ne sabirlisiniz,
2 yildir boyle mi devam ediyor iliskiniz yani.

ben dayanamam,
sakalasma esprilesme iyi hos guzel de ne olacak boyle derim,
odunum sanirsam :bicak:

Biri bana bu forumda genc genc kızların kadınların neden konustukları erkeklere sürekli "bey" diye hitap ettiğini söyleyebilir mi acaba? Tanıstıgım cocuk de, arkadas grubundaki hoslandıgım cocuk de bişi de....Sürekli bey diyorsunuz genç genç oğlanlara ay deli olcam...Gören de kelli felli spor kıyafetle hayal bile edemediğimiz, hsonu kazak ve kadife pantolonla görünce tanıyamadıgımız, takım elbise ile doğmuş gibi duran tapu kadastro memurlarıyla tanısıyorsunuz zannedecek...
Aynen de böyle bir beyle beraberim😂😂 benim zorumla yeni yeni spor giyinmeye başladı🙄
Konu sahibi durumunuz karışık çünkü erkekler bir garip. Ben olsam herşeyi göze alıp konuşurum. Nasıl olsa seneye ayrılacakmışsınız o şehirden

Ya bi arkadasa gidecektik.Kendisi teklif etti birlikte gidelim sen kaybolursun diye.Diger arkadas aradiginda ben mutluyla gidecegim demis.yol ustuydu ama kendi araci veya bir başkasıyla da gidebilirdi.Bu bi isik olabilir belki
Sen benim dediğimi de bence dene bakalım ne çıkacak
Madem şakalaşıyorsunuz birbirinize sende o konudan şakacı bir şekilde ona dalaş
e kaç yaşındasın artık sende evde kaldın vesaire gibi takılmaya başlayın
Bakalım buna tepkisi ne olacak hadii yarın uygula bunu mutlaka :) senden haber bekliyorum :nazar:

Ama o minyon bi cocuk ben biraz balik etliyim.Olur muyuz bilmiyorum.

Ama o minyon bi cocuk ben biraz balik etliyim.Olur muyuz bilmiyorum.
Ay saçmala senin kadar iyi niyetli biri bulmuş bence bırakmıyor peşini benden sana söylemesi
Sen gayet içinden geldiği gibi davranıyorsun belli ki
Evlilikte de böyle olması gerektiğini düşünüyorum kendin gibi davranıyorsun çünkü ve utanmıyorsun

Back
X