Y ylnzkadn Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mart 2024 217 42 18 12 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ylnzkadn #21 Laviniada .!.: Benim de aynı durum :) Bazı konular da çok tersiz o yüzden sürekli ayrıldık barıştık ve şuan 1 ayı geçti ayrıyız ve aslında çok rahatım onunla devam etseydim daha da sinir hastası olacağımı anladım.Bazen üzerine düşmemek ve salmak lazım. Genişletmek için tıkla... Saldım bende artık yazmadım etmedim geri o da engellemis
Laviniada .!.: Benim de aynı durum :) Bazı konular da çok tersiz o yüzden sürekli ayrıldık barıştık ve şuan 1 ayı geçti ayrıyız ve aslında çok rahatım onunla devam etseydim daha da sinir hastası olacağımı anladım.Bazen üzerine düşmemek ve salmak lazım. Genişletmek için tıkla... Saldım bende artık yazmadım etmedim geri o da engellemis
Y ylnzkadn Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mart 2024 217 42 18 12 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ylnzkadn #22 metropol bedevisi .!.: pişman olduğunu söyleyip engelleyen adamdan hayır gelmez ya, siz de engelleyin bitsin gitsin bence Genişletmek için tıkla... Belirsizmis ne yapacağını bilmiyormuş
metropol bedevisi .!.: pişman olduğunu söyleyip engelleyen adamdan hayır gelmez ya, siz de engelleyin bitsin gitsin bence Genişletmek için tıkla... Belirsizmis ne yapacağını bilmiyormuş