Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşyerinde 3senedir çalışıyorum fakat iş sözleşmesi koydular önümüze.maddelerini googleye yazarak görebilirsiniz.sorum su ben bu sözleşmeyi imzalamak zorunda miyim.imzalamazsam ne olur.lütfen acil cvp
İşyerinde 3senedir çalışıyorum fakat iş sözleşmesi koydular önümüze.maddelerini googleye yazarak görebilirsiniz.sorum su ben bu sözleşmeyi imzalamak zorunda miyim.imzalamazsam ne olur.lütfen acil cvp
Evet işverenlerin işçilerle iş sözleşmesi yapması zorunludur. Yapılmaması halinde işverenliğe idari para cezası uygulanır. Eğer işin süresi belirli değilse, yani işe başlayacağınız ve işin biteceği tarih belli değilse, sözleşme belirsiz süreli olarak düzenlenir. Sözleşme imzalamaktan korkmayın. Zira iş sözleşmesi, taraflara hak ve yükümlülüklerinin bildirildiği bir belgedir. Sözleşmeye, Kanun ve yönetmelikler aleyhine madde konulsa dahi hukuken yok hükmünde sayılır. Örneğin işçiye fazla mesai ücreti ödenmeyecektir diye bir madde varsa, siz isterseniz on bin defa imzalayın, kanuna aykırı olduğu için yok hükmünde sayılır. O yüzden iş sözleşmesi sizi korkutmasın aksine sağlıklı bir iş ilişkisi için önemli bir belgedir.