Belirsizlik

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.551
708
333
35
Merhaba 7 yıllık evliyim ve bir kızım var.Eşimle Doğuda görevde tanışıp evlendik.tanıştıktan sonra hep bitiririm devam etmez gözüyle devam ettim ama sonra evli buldum kendimi.Ailesiyle kendisiyle de çok sıkıntılar yaşadım.Sevdim de evlendim evet ama sanki bana yaptığı haksızlıklar bi yerde aşkı bitirdi.Seviyorum evet ama aşk yok ve bakınca geriye hiç aşk olmamış aslında.Hep bir pişmanlık var içimde .Kurtulamıyorum

Merhaba 7 yıllık evliyim ve bir kızım var.Eşimle Doğuda görevde tanışıp evlendik.tanıştıktan sonra hep bitiririm devam etmez gözüyle devam ettim ama sonra evli buldum kendimi.Ailesiyle kendisiyle de çok sıkıntılar yaşadım.Sevdim de evlendim evet ama sanki bana yaptığı haksızlıklar bi yerde aşkı bitirdi.Seviyorum evet ama aşk yok ve bakınca geriye hiç aşk olmamış aslında.Hep bir pişmanlık var içimde .Kurtulamıyorum
Tanıştıktan sonra biter dediniz ama evlendiniz. 7 yıllık evlisiniz ve bu duygudan bir saniye bile kurtulamamışsınız. Bu kadar yıl kendinize neden eziyet ettiniz ki? Madem sevmiyorsunuz ayrılın

Son durumun nedir sana nasil davraniyor kuzum hatalarinin onun icin goze aldiklarinin farkinda mi?

Baya linç yemişim burada paylaşmak doğru değilmiş çünkü tam olarak anlayamıyorsun herşeyi.Neyse kızgınlıkla tuhaf düşüncelere dalıyorum sanırım bazen eşimi de kızımı da seviyorum ben.Herşey yoluna girecektir
Yav ne linci bacım sen de yani!
Üç tane cevap yazmışlar, sanırsın ki 30 sayfalık bol reytingli konu.
Her gelen de kendi kendine bir havalara giriyor he.

Baya linç yemişim burada paylaşmak doğru değilmiş çünkü tam olarak anlayamıyorsun herşeyi.Neyse kızgınlıkla tuhaf düşüncelere dalıyorum sanırım bazen eşimi de kızımı da seviyorum ben.Herşey yoluna girecektir
2. üyelikle mi yazdınız?

Yanlışlıkla 2.üyeliğinizden mi yazdınız :) Kimse sizi linç etmemiş.

Yedi yıldır yoluna girmeyen evliliğin bundan sonra gireceğini hiç düşünmüyorum. Kendinizi kandırmayın.

@serpil89 konu sizin mi?

Okumakta fayda var...

İngiliz premsesi misiniz ? Ne linci ? Zaten 2 3 yorum gelmiş. Diğer açıdan bakarsak linci hak ediyorsunuz. İnsan nasıl kendini evli , çocuklu bulur anlamıyorum.

@serpil89 hem yorumları beğenmeyip hem de tekrar konu açıyorsunuz. Linçlendim diyorsunuz ama konunuzda kimse sizi linçlememiş. Çalışan kadınsınız çok rahat ayaklarınız üzerinde durursunuz. Kaldı ki bugün yarın ayrılırım diye biriyle ilişkiye başlayıp evlenmek nasıl bir kafa yapısı. Neyine bakıp evlendiniz. Belli ki sevmiyordunuz

@serpil89 hem yorumları beğenmeyip hem de tekrar konu açıyorsunuz. Linçlendim diyorsunuz ama konunuzda kimse sizi linçlememiş. Çalışan kadınsınız çok rahat ayaklarınız üzerinde durursunuz. Kaldı ki bugün yarın ayrılırım diye biriyle ilişkiye başlayıp evlenmek nasıl bir kafa yapısı. Neyine bakıp evlendiniz. Belli ki sevmiyordunuz
Bence bundan iyisini bulurum dedi, bulamadı. Nasipte bu varmış evlenek bakak dedi. Evlendi bu seferde aklı diğerlerinde kaldı. Sonra dur bakım bi bebek yapayım belki mutlu olurum dedi ama yine olmadı. Sonrada buraya konu açıp ah vah dememizi istiyor.
Hanfendiiii adamı sevmiyorsunuz , evlendiniz hadi tamam. Ama ya bebek ? Onun nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz.

İngiliz premsesi misiniz ? Ne linci ? Zaten 2 3 yorum gelmiş. Diğer açıdan bakarsak linci hak ediyorsunuz. İnsan nasıl kendini evli , çocuklu bulur anlamıyorum.
Bir keresinde ben de otobüste uyumuştum, son durakta uyandım, kendimi orada bulmuş oldum. :KK53:
Evli buluyorlar demek ki bir anda, bilim kurgu filmlerinde olur ya zaman sıçramaları, öyle bir şey olabilir.
C Calcifer hafiye gibi kadınsın he. Karikatür kanunu olsun, üyenin ikinci üyeliğini bulmak olsun, bravo, gurur duydum seninle. :KK73:

Back
X