• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsizlik

3 yildir nasil bulusmazsiniz ya, ne kadar uzak olabilir yani. 3 yildir konusup konusup gorusmeye gelmeyen adamda anormallik arardim ben.
Ki zaten benim internetim çok yok o,şöyle biri sen yazmazsan o da yazmaz ben 3 ay yazmadım bir kere çünkü internetim yoktu yurt zaten çekmiyor pasif bir çocuk.Hep storilerimi beğenirdi o dönem.

Engellesmek nedir engel koymak mi?

Herkese merhabalar ve iyi geceler,direkt konuya girecek olursam 3 yıl önce bizim üniversitede okumuş ve mezun olan bir çocukla tanıştım.Her şey güzel gidiyordu seviyeli şekilde arkadaştık bir gün engelleştik bir konudan tartışıp sonra,bu çocuk bana geri istek attı takipleştik konuşuyoruz ama hep arkadaşız,aramızdaki şey belirsiz ama eğleniyoruz beraber.Bu şekilde tam 3 yıldır ara ara konuşuyoruz en son 5 ya da 6 ay önce yine engelleştik eski hesabımdan istek attı kabul ettim yine konuşmaya başladık en son dedim ki 3 yıldır biri konuşsa 5 çocuğu olurdu dedim o da güldü dedi ki ben uzağım buluşamayız felan ben dedim ki,zaten sevgili olmak isteyen yok seninle ama benimle arkadaştan öte konuşmaların var söyler misin felan dedim.Seni kaybetmek istemiyorum arkadaşız dedi sizce 3 yıldır niye belirsizlik yaptı.
Bir kere bile buluşmadan ne arkadaştan ötesi boş zaman dolduruyor şansına denk gelirse olur olmazsa oyalanıyor işte

Hayır tabii ki en son sağlam engelleştik ben sildiğim hesabımı açınca konuşmak zorunda kaldık
Diğer engelleşmeleri dandik bu sonuncuyu sağlam kılan nedir bunda ana bacı mı sövdünüz naptınızzzzz?
Zorunda kalmak kısmını biraz açar mısın nasıl oluyor mesela o lslslslslslsl

Ceycey şimdiye kadar senle hep dalga geçerek/ uğraşarak konuştum ama ilk kez ciddi bir şey diyeceğim. Hiç Psikiyatr veya psikolog tecrüben oldu mu? kriterlerini karşılıyor olabileceğini düşündüğüm bir iki tanı var. Bu erkek/koca arıyor diye gülüp geçtiğimiz garip ilişki tecrübelerin bana esasen dürtü kontrolünde sorunlar yaşıyormuşsun gibi geliyor

Ya Üniversiteden mezun olduğumda böyle üst sınıf mezunlardan biri denk geldi konuşuyoruz. Ama bildiğin her dk filan. Sonra bir gitti 1 ay yok. Şaşırdım. Sonra mesaj attı. Nerelerdesin sen dediğimde düğünüm vardı hazırlıklar filan dedi ben şok 🤣🤣 bırak gitsin kendisini aynı şey gelir basina

Sizin konuları açmadan içeriğini biliyorum artık.yok belirsizlik falan yok öylesine konuşuyor bir şey de düşünmüyor, next.

Ki zaten benim internetim çok yok o,şöyle biri sen yazmazsan o da yazmaz ben 3 ay yazmadım bir kere çünkü internetim yoktu yurt zaten çekmiyor pasif bir çocuk.Hep storilerimi beğenirdi o dönem.
Ya cok da anlam yukleyip sorgulama. Bosluktan birbirinize ara sira yazan insanlarsiniz sadece. Internetin olmamasi bile tamamen kopmaniza sebep olmus mesela. Uzerinde dusunme bile.

Sen onun boş vaktini doldurduğu bı aracsin.
Sen yedeksin.
Derdi sevgili olmak falan değil, sen sadece yedeksin.
Başkaları var sen hep elinin altindasin.
Kaç tekrar daha yazalım

Back
X