belirsizlik...

blgmlk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
46
4
6
35
İstanbul
arkadaşlar regl günüm 20 gün kadar gecikti. Korunuyoruz bu arada. gecikmemin ilk haftasında ve 12. gününde yaptığım testler negatif çıktı ve 2 gündür de kasıklarımda ani hareketlerde sancım var. ctsi tekrar test yapıcam. Ama bu belirsizlik beni deli ediyo. sizce hamile miyim, değilse bu gecikme ve neden olabilir? yorumlarınız lütfen...

arkadaşlar regl günüm 20 gün kadar gecikti. Korunuyoruz bu arada. gecikmemin ilk haftasında ve 12. gününde yaptığım testler negatif çıktı ve 2 gündür de kasıklarımda ani hareketlerde sancım var. ctsi tekrar test yapıcam. Ama bu belirsizlik beni deli ediyo. sizce hamile miyim, değilse bu gecikme ve neden olabilir? yorumlarınız lütfen...

canım idrar testimi yaptın kan testimi

hafta sonuna kadar bekleyip dr a gitmeyi planlıyorum. evet mevsim değişikliği aklıma geliyor ama normal şartlarda takvimim hiç şaşmazdı. teşekkür ederim :40:

bencede öyle yap bide bi süprüz olurmuş istiyosan tabii :emir_bebek:

benim de 15 gün gecikti ve bhcg negatif çıktı
over kistim varmış
hormonlar da normal ama muhtemelen kist kaynaklı

bencede öyle yap bide bi süprüz olurmuş istiyosan tabii :emir_bebek:

olursa sürprizliği kalmadı artık çünkü 20 gündür kendimi her ihtimale alıştırdım :44: ve eğer öyleyse Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı nasip etsin inşallah bana ve isteyen herkese :) değilse de yine Allah tan hayırlısı :34:

hımm... peki ağrınız var mı? dr ne önerdi bu durumda size? bebek istiyor musunuz? ya da anne misiniz?
geçmiş olsun...

anne değilim şu anda bebek planımız da yok
ağrım ara ara oluyor ama öyle dayanılmaz değil
bugün kan verdim tahliller normal
dr.um daha bakmadı yarın söylicem
muhtemelen doğum kontrol hapı verecek

Back
X