Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle derin bir tipi (üstelik alkol sorunu da vardı) iki sene çektim. Fiziksel olmasa da psikolojik olarak maruz kaldığım işkencenin, ondan ziyade kendime verdiğim zararın haddi hesabı yok. Bu adamlara senin yapabileceğin hiçbir şey yok. Kendi kendilerine yok olup gidecekler.
Bazen sıkıntılarını aşıyor gibi oluyorsanız, 3 gün mutluysanız sana 3 hafta dram yaşatıyorsa gel beni dinle. Bak adam seni sevmiyor demiyorum, sorun çok seviyor olması olabilir. Senin konunda kendimden bahsedip duruyor olmak istemem ama bir örnek daha vereyim. Benim eski sevgilim ilk günden itibaren "biz ayrılacağız biliyorsun değil mi? " diyordu. Mutluluğa tahammülü yoktu. Bana "sen uyuşturucu gibisin, bu sahte bir mutluluk. Bir gün gideceksin ve ben dibe vuracağım. O yüzden en iyisi alışmamak." falan derdi. Ama senin sevglinden farklı olarak ciddi psikolojik sorunları vardı. (Pardon tekrar okudum senin erkek arkadaşında da varmış)
Neyse, karın ağrısı dolu iki sene. Sonra ne mi oldu? Ayrıldıktan 5 ay sonra sevgilimle tanıştım. İki senedir de beraber yaşıyoruz seneye evleneceğiz inşallah. Dünyanın en mutlu insanıyım. Ağlamadan üst üste iki günü olmayan ben 2 senedir aynı evi paylaştığım insanla abartmıyorum bir kez bile kavga etmedim. Gözümden akan yaş hep mutluluktan oldu.
Eski sevgilim de hala düzenli olarak yazdığı blogunda yeraltı edebiyatı yapıp anılarında yaşıyor, kendi bilir Allah ona da huzur versin.
Demem o ki sal gitsin :)
Ne güzel mutluluğun daim olsun. :)
Benim 7 aylık ilişkide ilk defa son 1 aydır soğuk davranmaya başladı yani hiç kavga etmedik şu ana kadar, çok belli ederdi sevgisini normalde alnımdan öper vs. Aslında adam kendi kendine kuruntu yapıyor çok karamsar her konuda bana zarar verdiği yok, ben dahil herkese zarar verdiğini söylemişti en son görüşmemizde. Ona böyle olmadığını anlatamıyorum çok fazla korkusu ve sorumluluk duygusu nedeniyle bunalmış durumda. Bipolar olmasından şüpheleniyorum aslında, onlarda böyle bi an dibe çökme durumu oluyor sanırım. Benim de elimi kolum bağladı kaçak davranmasıyla of seviyorum da epey
aynı durumu yaşayalı 1 ay oldu. sonuç ilişkisi yokkİyi bayramlar arkadaşlar... Hayatı çok derin düşündüğünden dolayı sevgilim bunalıp ben dahil herkese soğuk davranıyordu 1 aydır. Gerçekten de çok fazla düşünüp işin içinden çıkamıyor. Ben daha fazla bunaltmamak için birkaç gün bir şey yazıp konuşmadım ardından nasılsın dediğimde psikolojik olarak iyi olmadığını artık bana zarar verdiğini düşündüğünü onun bu durumunun kesinlikle benimle alakası olmadığını söyledi, kendi sorunları nedeniyle bana karşı kabalaştığını ama bana değer verdiğinden bahsetti özür diledi. Hem ayrılmak istediğini belirtir gibi hem de emin değil gibi bir durum var yani kafasının karışık olduğunu düşündüm kesinlik belirten bir şey yok ben de ruh halinden dolayı yanında olduğumu yalnız olmadığını bana da kesinlikle zarar vermediğini belirten şeyler yazdım ama 3 gündür ne olumlu ne de olumsuz cevap verdi mesajı görmesine rağmen.
Emin değilim ayrılıp ayrılmadığımızdan sizce nedir? Ne yapmalıyım ben? 7 aydır birlikteyiz hiç tartışma olmamıştı aramızda psikolojisi de gerçekten bozuk bahane değil Ben o bana cevap yazmamasına rağmen bir şeyler yazsam mı diye tereddüt ediyorum bi yandan ayrıldığımızdan emin değilim kaçmaya cevap vermemeye çalışıyor sanki, bi akıl verin.
Beynim sarj etmedi bir anO kadar mı belirsiz ya 64 kişi okuyup cevap yazamamış. =(
Beynim sarj etmedi bir an
Hayati cok derin dusunmek de nedir olaki
hayatı derin düşünmekten dolay'yı biraz açar mısın?