Kızlar merhaba ben 30 yaşındayım ve 5 yıldır bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var. Fakat son 7 ay arada görüşüyoruz ama çıkmıyoruz. 7 ay önce kavga edip ayrılmıştık daha sonra iş icabı da genel olarakta görüşmeye konuşmaya başladık ama çıkan insanlar gibi hergün düzenli konuşmadık hiç. Belirsiz bir durum oluştu yani . Daha önce evlilikle ilgili aramızda tartışmalar yaşandı, kendisi yay burcu ve özgürlüğüne çok düzşkün ve evlenmeyi düşünmüyormuş. Bunun içinde zamanında ayrılmıştık ama barıştık sonra. Sordugumda beni sevdiğini söylüyor ilgilendigini, görünce sevdiğini hissediyortum bakışlarından konuşmalarından, kıskanıyorda ama evlenmeye yanaşmıyor. Şuanda sevgili de değiliz arkadaşta değil,z hiçbirşey değiliz. Arada bir konuşan iki insanız. Bu durumda nasıl davranmalıyım? Tabiki hiç konuşma diceksiniz ama kararlı davranamıyorum, mutlaka konuşmak bir cevap vermek istiyorum. Aradıgında mesaj attıgında, çok gerekli birşey olmadıkça cevap yazmamayı düşünüyorum, soguk konuşmayı ve birşey sordugunda kesin istemediğimi belli etmek istiyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu belirsiz durumdan nasıl kurtulmalıyım?