Belirsizlikten kurtulmak istiyorum. Yardım!

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
Kızlar merhaba ben 30 yaşındayım ve 5 yıldır bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var. Fakat son 7 ay arada görüşüyoruz ama çıkmıyoruz. 7 ay önce kavga edip ayrılmıştık daha sonra iş icabı da genel olarakta görüşmeye konuşmaya başladık ama çıkan insanlar gibi hergün düzenli konuşmadık hiç. Belirsiz bir durum oluştu yani . Daha önce evlilikle ilgili aramızda tartışmalar yaşandı, kendisi yay burcu ve özgürlüğüne çok düzşkün ve evlenmeyi düşünmüyormuş. Bunun içinde zamanında ayrılmıştık ama barıştık sonra. Sordugumda beni sevdiğini söylüyor ilgilendigini, görünce sevdiğini hissediyortum bakışlarından konuşmalarından, kıskanıyorda ama evlenmeye yanaşmıyor. Şuanda sevgili de değiliz arkadaşta değil,z hiçbirşey değiliz. Arada bir konuşan iki insanız. Bu durumda nasıl davranmalıyım? Tabiki hiç konuşma diceksiniz ama kararlı davranamıyorum, mutlaka konuşmak bir cevap vermek istiyorum. Aradıgında mesaj attıgında, çok gerekli birşey olmadıkça cevap yazmamayı düşünüyorum, soguk konuşmayı ve birşey sordugunda kesin istemediğimi belli etmek istiyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu belirsiz durumdan nasıl kurtulmalıyım?

Yaşın ne yapman gerektiğini bilebileceğin bir yaş aslında .
Ama işin içine duygular girdiğinde hepimiz biraz çocuk oluyoruz.Artık ciddi ilişki düşünüp evlenme vaktinin geldiğini hissediyorsan o telefon numaranı bile değiştir derim.Öyle insanlardan hayır gelmiyor.
Uzar uzar gider,zaten aradan epey zaman geçmiş.Sonra adamın yanında bir kadın görüp yine üzülen sen olursun.
Unut demiyorum,geçmediğini biliyorum.Ama sonu başından belli olan ilişkilerden bu.
Sen arayıp sorma,o aradığında da çok net ve kendinden emin konus ve son kez konustuğu söyle.
Şartlarını belirt,ya uy ya da hayatımdan sonsuza kadar çık.Asla bana ulaşamayacaksın de.
İyi kötü kendine bir yol belirlemiş olursun böylece.

Kızlar merhaba ben 30 yaşındayım ve 5 yıldır bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var. Fakat son 7 ay arada görüşüyoruz ama çıkmıyoruz. 7 ay önce kavga edip ayrılmıştık daha sonra iş icabı da genel olarakta görüşmeye konuşmaya başladık ama çıkan insanlar gibi hergün düzenli konuşmadık hiç. Belirsiz bir durum oluştu yani . Daha önce evlilikle ilgili aramızda tartışmalar yaşandı, kendisi yay burcu ve özgürlüğüne çok düzşkün ve evlenmeyi düşünmüyormuş. Bunun içinde zamanında ayrılmıştık ama barıştık sonra. Sordugumda beni sevdiğini söylüyor ilgilendigini, görünce sevdiğini hissediyortum bakışlarından konuşmalarından, kıskanıyorda ama evlenmeye yanaşmıyor. Şuanda sevgili de değiliz arkadaşta değil,z hiçbirşey değiliz. Arada bir konuşan iki insanız. Bu durumda nasıl davranmalıyım? Tabiki hiç konuşma diceksiniz ama kararlı davranamıyorum, mutlaka konuşmak bir cevap vermek istiyorum. Aradıgında mesaj attıgında, çok gerekli birşey olmadıkça cevap yazmamayı düşünüyorum, soguk konuşmayı ve birşey sordugunda kesin istemediğimi belli etmek istiyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu belirsiz durumdan nasıl kurtulmalıyım?

canım bende eline bi kağıt kalem al ve bir erkekte senin için olması gereken özellikleri yaz ve bu insanda olan her özelliğe artı koy olamayan özelliği de eksi bakalım ne çıkacak sonuç ilk adımda bunu tavsiye ediyorum ben.

Bu belirsizliği tek başına yok edemezsin ki.
Sen bu erkekle görüştüğün müddetçe belirsizlik içinde olmaya her zaman devam edeceksin.
Yaşanan durum buna mahkum zaten.

Ya o aradığında görüşmeye devam et ama bir yandan da kendi hayatını sürdür ve ona asla bağlama hiçbir şeyi; ya da görüşmeyi tamamen kes.
Ne güzel dürüst bir adammış. Evlilik düşünmediğini belirtmiş. Sevgili de olmuyorsunuz.
Eeee ???
Başka yol göremiyorum ben.

Bu konuda net konuştum çünkü aynı durumu ben de eski sevgilimle yaşıyorum.
O benimle olmak istiyor ama ben kesinlikle ciddi düşünmüyorum ve arada bir ne arkadaş gibi ne de sevgili gibi görüşüp konuşmamız hoşuma gidiyor. O da durumu kabullendi. Artık bir talebi de yok sanırım. Kendi hayatına devam ederken benimle de irtibatı kesmiyor. Bu kadar. Belirsizlikten hoşlanıyor ama benim eski sevgilim, heyecan veriyormuş ona. Erkekle kadınların bu konudaki tavrı bir olmaz gerçi. Neysee...
Sen hoşlanmıyorsan belirsizliklerden, kesinlikle görüşmemelisin.
Yani önünü göremiyorsan ve hala bu insandan bir beklentin varsa demek istiyorum.
Çünkü beklentilerine cevap verebilecek birine benzemiyor.

Son düzenleme:
ben hala sevdiğim için tabiki ister istemez beklentim oluyor ve bu arada görüşmeler benşi üzüyor yıpratıyor. Ama hiç görüşmesemde konuşmasamda beni tamamen unutur mu die korkuyorum açıkçası. Bende umursamazca sadece arkadaşça konuşayım geyik muhabbeti yapayım sadece diyorum ama 3. gün patlıyorum, yine sitemli mesajlar atıyorum. Karakterime uygun değil rahat umursamaz davranamıyorum. Ama bu arada tabiki karşıma düzgün iyi hoşlanabileceğim biri çıkarsa değerlendiricem, vebunu ona da söyledim zaten kaç kere. Off tamam deyip konuyu kapatıyor.

Aradıgında mesaj attıgında, çok gerekli birşey olmadıkça cevap yazmamayı düşünüyorum, soguk konuşmayı ve birşey sordugunda kesin istemediğimi belli etmek istiyorum

Çözümü sen zaten bulmuşsun gayet açık adam sevmiyor ,seven erkek sahiplenir yuvasını kurmak ister özgürlügüne düşkün demek karıya kıza düşkün demek çok affedersiniz öyle yani bişeylerden vazgecemiyor demek , en güzeli sen yoluna bak bundan bişey ollmaz

Back
X