Belirti azalması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pnkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pnkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
86
39
38
34
Selam kızlar..Beta hcg 1674 çıktı sat a göre 4+3 haftalık hamileyim..ama birkaç gündür yoğun olan göğüs hassasiyetim bugün azaldı her şey yolunda mıdır sizce? Var mı bu şekilde belirtisi azalan

Bende de aynı durum var, çok merak ediyorum ne zaman Öğrendiniz gebeliğnizi

Arada oluyor öyle hiiç kendini korkutma göğüs ağrım arada geliyor gidiyo dün gitmişti bugün yine sızlıyor . Kasıklarım ara ara batıyor her an her ağrı sızı vs olmuyormuş diye okudum içimizi ne kadar ferah tutarsak o kadar iyi

Siz kaç haftalık hamilesiniz

Merhaba ilk zamanlar çok vardı sonradan neredeyse hiç kalmadı bende birsey oldu diye çok korkmuştum ama çok şükür birsey yok bebeğim gayet iyi

Bende de aynı durum var, çok merak ediyorum ne zaman Öğrendiniz gebeliğnizi

Hiç korkmayın gayet normal bunu düşünüp stres yaparsanız daha kötü olur. Akışına bırakn ve gebeliğin tadını çıkarın

Genel olarak yazayım. Benim de ağrılarım sancılarım 5. haftamda kesildi. Göğüs hassasiyetim gün içinde bile bir kayboluyor bir başlıyor şuan 9. haftama girmek üzereyiö. Kafanızı hiç yormayın. Endişe etmemeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…