Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün önce öğrendim beta hcg 564 tü sonra 1674 oldu dün ama çok belirtim yok göğüs ağrım da geçiyor gibi sankiBende de aynı durum var, çok merak ediyorum ne zaman Öğrendiniz gebeliğnizi
Siz kaç haftalık hamilesinizArada oluyor öyle hiiç kendini korkutma göğüs ağrım arada geliyor gidiyo dün gitmişti bugün yine sızlıyor. Kasıklarım ara ara batıyor her an her ağrı sızı vs olmuyormuş diye okudum içimizi ne kadar ferah tutarsak o kadar iyi
Benim de dün ve bugün çok az ağrım korkuyorum, kuruntu yapmak da istemiyorum.3 gün önce öğrendim beta hcg 564 tü sonra 1674 oldu dün ama çok belirtim yok göğüs ağrım da geçiyor gibi sanki
Sizin gebeliğniz kaç haftalıkBenim de dün ve bugün çok az ağrım korkuyorum, kuruntu yapmak da istemiyorum.
8 haftalık hamileyimSiz kaç haftalık hamilesiniz
Selam kızlar..Beta hcg 1674 çıktı sat a göre 4+3 haftalık hamileyim..ama birkaç gündür yoğun olan göğüs hassasiyetim bugün azaldı her şey yolunda mıdır sizce? Var mı bu şekilde belirtisi azalan
Bende de aynı durum var, çok merak ediyorum ne zaman Öğrendiniz gebeliğnizi
4+3Sizin gebeliğniz kaç haftalık
Bir günde mi bu kadar yükselmiş3 gün önce öğrendim beta hcg 564 tü sonra 1674 oldu dün ama çok belirtim yok göğüs ağrım da geçiyor gibi sanki
2.gundeBir günde mi bu kadar yükselmiş
İkiz olabilir benim de iki günde çok yükselmişti ikizlerim var2.gunde
İkiz olabilir benim de iki günde çok yükselmişti ikizlerim