BELİRTİ Mİ

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
kızlar gebelik şüphem var bazı belirtiler
yaşıyorum bugün adet olmam gerekirdi
olmadım ve sanki adet olacak gibi sancım
oldu. Daha sonra midemin alt tarafında hafif
bir ağrı var ve belime ara ara sancılar giriyor.
Birde tam vajina ve bacak birleşimi olan
yerde ağrım var. Bunlar belirti sayılıyor mu.
Diğer belirtileri sayarsak geçen ay reglden
8 9 gün sonra ve 3 gün önce ilişki sonrası
kahverengi akıntı oldu. Göğüs uçlarıma sanci
giriyor bazen ve son 1 haftadır yağ kokusuna
öğürme ve sabah bulantıları yaşıyorum çok
hafif arada da minik baş dönmeleri. Sürekli
uyku hali halsizlik. Uzun oldu ama Bi yardım
kızlar ya tecrübeli olanlar

Baya belirti var aslında da. Kişiler hamilelik planları yaptiginda da psikolojik belirtiler olabiliyor. Adet döneminiz gelmis bir test yapın isterseniz

Baya belirti var aslında da. Kişiler hamilelik planları yaptiginda da psikolojik belirtiler olabiliyor. Adet döneminiz gelmis bir test yapın isterseniz
İnanın planlamadım zaten o yüzden şüpheliyim ve sürekli soruyorum. Evet kaset testte çıkar mı peki bilginiz var mı

Bende bişey sormak istiyorum açıkçası çok bilgili değilim. Adetten 1 hafta önce şüpheli ilişki oldu ve şuan 6. Gün gecikmemdeyim hiç ağrım veya sizim yok belirtim yok ama adette olmadım dün sabah yaptığım kaset test negatifti bu sabahta yaptım ancak test bozuk çıktı ve ikinci çizgi dağılmış geç döllenme olayını araştırdım acaba sizin bilginiz var mı

Bende açıkçası henüz bu ay gebelik planları yaptığım için çok bilgili sayılmam ama takip ettiğim kadarıyla arkadaşlar baya bilgili bu konuda. Sizlere yardımcı olabilirler Sevgicik Sevgicik Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Bende bişey sormak istiyorum açıkçası çok bilgili değilim. Adetten 1 hafta önce şüpheli ilişki oldu ve şuan 6. Gün gecikmemdeyim hiç ağrım veya sizim yok belirtim yok ama adette olmadım dün sabah yaptığım kaset test negatifti bu sabahta yaptım ancak test bozuk çıktı ve ikinci çizgi dağılmış geç döllenme olayını araştırdım acaba sizin bilginiz var mı
İnanın planlamadım zaten o yüzden şüpheliyim ve sürekli soruyorum. Evet kaset testte çıkar mı peki bilginiz var mı

Bende açıkçası henüz bu ay gebelik planları yaptığım için çok bilgili sayılmam ama takip ettiğim kadarıyla arkadaşlar baya bilgili bu konuda. Sizlere yardımcı olabilirler Sevgicik Sevgicik Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Geç döllenmeyse cıkmayabilir. Bunu bilmenin tek yolu şüpheli ilişkiden sonra 14. Gün sabah ilk idrarla test yapmaktır. Silikte olsa o zaman cıkar canım. İnşaAllah gönlüne göre olur hersey

Geç döllenmeyse cıkmayabilir. Bunu bilmenin tek yolu şüpheli ilişkiden sonra 14. Gün sabah ilk idrarla test yapmaktır. Silikte olsa o zaman cıkar canım. İnşaAllah gönlüne göre olur hersey
Ay benim soruma da bir baksana canım ya bilgilerin güvenilir olmalı tavsiye edildiğine göre

Çok teşekkür ederim çok sağ olun inşallah 🙏 bu şekilde beklemek çok zor olcakmiyim yoksa bebek mi var kafam çok bulandı ve ister istemez stres oldum insallah vardır 😥

kızlar gebelik şüphem var bazı belirtiler
yaşıyorum bugün adet olmam gerekirdi
olmadım ve sanki adet olacak gibi sancım
oldu. Daha sonra midemin alt tarafında hafif
bir ağrı var ve belime ara ara sancılar giriyor.
Birde tam vajina ve bacak birleşimi olan
yerde ağrım var. Bunlar belirti sayılıyor mu.
Diğer belirtileri sayarsak geçen ay reglden
8 9 gün sonra ve 3 gün önce ilişki sonrası
kahverengi akıntı oldu. Göğüs uçlarıma sanci
giriyor bazen ve son 1 haftadır yağ kokusuna
öğürme ve sabah bulantıları yaşıyorum çok
hafif arada da minik baş dönmeleri. Sürekli
uyku hali halsizlik. Uzun oldu ama Bi yardım
kızlar ya tecrübeli olanlar
Agrılar belirtidir ama bulantı vs için bence üşüttüğün içindir canım çünkü onlar 2. Ayda başlıyor. Adet günün gelmiş zaten sabah ilk idrarla test yapsan cıkar aslında

Agrılar belirtidir ama bulantı vs için bence üşüttüğün içindir canım çünkü onlar 2. Ayda başlıyor. Adet günün gelmiş zaten sabah ilk idrarla test yapsan cıkar aslında
Bulantı çok hafif yani biraz etkileyip geçiyor. Peki çok teşekkür ederim testi yapacağım

Merhaba bende bir şey sormak istiyorum size, göbek deliğinde ağrı olması hamilelik belirtisi mi acaba?

Bat gününde test yap istersen canım kasık agrısı hem hamilelik hemde adet belirtisi olabiliyor
Adet günüm normalde bugün, bu sabah ve dün sabah test yapmıştım hafif silik çıktı

Eklentiler

• D4411671-B3E2-4651-8EE4-A02A063105B5.webp
    D4411671-B3E2-4651-8EE4-A02A063105B5.webp
    123,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 2C5FA689-9BFF-4502-84FE-5A8789829D21.webp
    2C5FA689-9BFF-4502-84FE-5A8789829D21.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 107
Adet günüm normalde bugün, bu sabah ve dün sabah test yapmıştım hafif silik çıktı
2. Çizgiyi ben görüyorum ancak cok fazla yalancı pozitif cıkarabiliyor diyorlar. Yarın sabah ilk idrarla kaset testle tekrarla bence. Şimdiden hayırlı olsun

Bizde 1 yıldır deniyoruz çok takip ettim çok şüphelendim ama hep negatif gördüm son 4 aydır takmamaya başladım. Şuan adetime 10 gün var ve vajinamda iğne batar gibi bir his hafif sancı bugün ishal oldum göğsümde acıma var beyaz akıntım geliyor ara ara ve aşırı halsizim hep uyuyorum koltuğa oturuyorum telefona bakarken gözlerim gidiyor ve akşamdan beri aşırı mide bulantısı var çorba yaptım en sevdiğim çorba 2 kaşık alabildim sadece yine umutlanmak istemem ama acaba önceden mi kaldım da bunları yaşıyorum ya da değil miyim anlamadım hiç test yapsam zaten çıkmaz çok erken daha 10 gün var

Bizde 1 yıldır deniyoruz çok takip ettim çok şüphelendim ama hep negatif gördüm son 4 aydır takmamaya başladım. Şuan adetime 10 gün var ve vajinamda iğne batar gibi bir his hafif sancı bugün ishal oldum göğsümde acıma var beyaz akıntım geliyor ara ara ve aşırı halsizim hep uyuyorum koltuğa oturuyorum telefona bakarken gözlerim gidiyor ve akşamdan beri aşırı mide bulantısı var çorba yaptım en sevdiğim çorba 2 kaşık alabildim sadece yine umutlanmak istemem ama acaba önceden mi kaldım da bunları yaşıyorum ya da değil miyim anlamadım hiç test yapsam zaten çıkmaz çok erken daha 10 gün var
Bu belirtiler bende de var adetim düzensiz bu ay ilk defa bu belirtileri yaşadım düzensiz olduğu için test yapmadım ama adet sancısı gibi sancım var bende bekliyorum

Back
X