Belirti olabilir mi lütfen cevap verin

ays7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
304
156
33
29
Merhaba hanımlar ,
C -life kullanıyorum reglime 7 gün var vajınada ıslaklık hissi var belirti olabilir mi ilişki üzerinden 14 gün geçti

Sadece ıslaklık hissi bir belirti olmayabilir, reglinize ne kadar var

Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim başka herhangi bir belirtiniz yoksa, regliye yakın da erken gebelik testlerinden yapabilirsiniz

Umudunuzu kaybetmeyin, çok fazla da stres yapmayın, İnşAllah vardır bol bol dua 🙏🏻 ❤️

Merhaba hanımlar ,
C -life kullanıyorum reglime 7 gün var vajınada ıslaklık hissi var belirti olabilir mi ilişki üzerinden 14 gün g

bende bu sekilde düşünüyordum ama kendimi takip ettim 2 aydır adetime bir hafta kala akıntım oluyor aşırı akıntım varsa yumurtlama testi yap clife bazen iki kere yumurtlama yapıyor 😍

Merhaba hanımlar ,
C -life kullanıyorum reglime 7 gün var vajınada ıslaklık hissi var belirti olabilir mi ilişki üzerinden 14 gün geçti
Kullandığının ne olduğunu bilmiyorum canım ama en iyisi 14 gün geçmiş ya erken gebelik testlerinden yap yada kan testi

Kullandığının ne olduğunu bilmiyorum canım ama en iyisi 14 gün geçmiş ya erken gebelik testlerinden yap yada kan testi
ISlaklık hissi geçti ara ara kokusuz akıntım oluyor adetime 2 gün kaldı sürekli aktif olduğum in çok yoruluyorum ver uykum istediğim var bacaklarım ve belim ağrıyor fakat fıtık başlangıcımda var yani hiç bir fikrim yok artık çıldırmak üzereyim henüz 25 yaşındayım 2 yıldır evliyimm ve eşim ve bende sıkıntı olmamasın rağmen gebe kalmıyorum çok yıprandım 🥺

ISlaklık hissi geçti ara ara kokusuz akıntım oluyor adetime 2 gün kaldı sürekli aktif olduğum in çok yoruluyorum ver uykum istediğim var bacaklarım ve belim ağrıyor fakat fıtık başlangıcımda var yani hiç bir fikrim yok artık çıldırmak üzereyim henüz 25 yaşındayım 2 yıldır evliyimm ve eşim ve bende sıkıntı olmamasın rağmen gebe kalmıyorum çok yıprandım 🥺
Stres stress stress ne kadar yapma desemd emalesef bendede durum böyle kendime söz veriyorum diyorumki stres yapmayacagım ama yinede stresden uzaklasamıyorum doktora eşim ve ben gittik herhangi bir problem yook doktor stresten dolayı olmadıgını söyledi ama gelde bana anlat 😞

Stres stress stress ne kadar yapma desemd emalesef bendede durum böyle kendime söz veriyorum diyorumki stres yapmayacagım ama yinede stresden uzaklasamıyorum doktora eşim ve ben gittik herhangi bir problem yook doktor stresten dolayı olmadıgını söyledi ama gelde bana anlat 😞
Aynen öyle canım bende aynıyım allahım sabır versin tez zamanda bizede nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar ,
Her kadının belirtileri farklıdır her hamilelikte bile farklı oluyor biraz sabredin adet gününüz geçince test yaparsınuz

Her kadının belirtileri farklıdır her hamilelikte bile farklı oluyor biraz sabredin adet gününüz geçince test yaparsınuz
Adet oldum bugün fakat damla damla geliyor çok az sol kasığımda şiddetli ağrım var maalesef yine olmadı

Elbette vardır bi hayır fakat psikolojikmen dağılmış durumdayım hiç sıkıntımız olmamasına rağmen olmaması beni delirtiyor

Back
X