Belirti olabilir mi

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Kızlar selam bu ay korunmasız ilişki yaşadım düzenli şekilde. Daha önce 5 kutu dkh kullandım. Adet tarihine 10 gün var ama ne göğüs ağrısı ne diğer pms belirtilerini yaşamıyorum. Belimde çok ince bir ağrı var kalçama doğru vuran. Kasığımda da sadece solda bazen regl olacakmışım gibi ağrı vurup geçiyor. Birde alakası var mı bilmiyorum ama gözlerim sürekli kuruyor kanlanıyor. Ve bazen aç olmama rağmen midem bişey almıyor. Göğüs ucumda sivilce tarzı şeyler çıktı. Ve fazla akıntı oluyor. Bunlar belirti olabilir mi

Kızlar selam bu ay korunmasız ilişki yaşadım düzenli şekilde. Daha önce 5 kutu dkh kullandım. Adet tarihine 10 gün var ama ne göğüs ağrısı ne diğer pms belirtilerini yaşamıyorum. Belimde çok ince bir ağrı var kalçama doğru vuran. Birde alakası var mı bilmiyorum ama gözlerim sürekli kuruyor kanlanıyor. Ve bazen aç olmama rağmen midem bişey almıyor. Göğüs ucumda sivilce tarzı şeyler çıktı. Ve fazla akıntı oluyor. Bunlar belirti olabilir mi
Saydiklariniz belirti olabilir ama ilac sonrasida bazen farkli belirtiler olabilir. Gonlunuzce olsun. zamanini bekleyin cok dinlemeyin kendinizi🌸

Back
X