• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti olabilir mi

birannecik12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
24
1
1
25
Regl ağrısı gibi bacak ağrısı olup da hamile çıkan var mı
Karnımda gaz çok balık yüzüyor gibi yarın adet günüm bugün bacak ağrımdan duramıyorum dün de kaşık ağrım oldu biraz vajinama da iğne battı gibi oldu birkaç defa ama geçti sonra belirti olabilir mi

Karnımda gaz çok balık yüzüyor gibi yarın adet günüm bugün bacak ağrımdan duramıyorum dün de kaşık ağrım oldu biraz vajinama da iğne battı gibi oldu birkaç defa ama geçti sonra belirti olabilir mi
Regl ağrısı kadar şiddetli olmuyor. Benim bu belirtiler günüm geçtikten sonra başlamıştı. Beta o zaman anlamlı şekilde yükselmeye başlıyor çünkü belirtiler de hormondan dolayı yaşanıyor. Ama regl öncesi yerleşme belirtisi olarak uyku hali ve meme ucu hassasiyeti yaşamıştım.

Ben çok şiddetli adet ve bacak ağrısı yaşamıştım ve aşırı gazım vardı. Adet olamıyorum diye böyle olduğunu sanmıştım ama hamileymişim

Back
X