belirti olmadan da gebelik oluşur mu????????

bersuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
3.773
3
0
Eskişehir
merhaba kızlar adetime bir hafta kaldı ama hiç bi belirtim yok her hamilelikte illa belirti olur mu?sadece gaz problemim oldu onun dışında hiç bişey yok bu ay hamile kalmayı çoook istiyorum rabbim izin verirse tabi.bir de belirtiler ne zaman başlıyor adete yakın günlerde mi?

belirtiler harkezde farklıdır hiç belirtide olmayabilir benim sadece göğüslerim şişmişti ve kasığımın sol tarafı sancı şeklinde ara ara ağrıyordu o kadar bazı insanlarda belirti hiç olmayabiliyor bazıların bütün belirtiler oluyor fakat hamile olmayabiliyor yani psikolojikte olabiliyor inşallah hamilesindir

canım bende pek anlamadım hamiş oldugumu bazılarında belirti oluyo bazılarında olmuyo en iyi belirti adet geçmesi beklemekten başka çare yok

bersumm öncelikle hayırlı olsun topicin...
ben sana biraz anlatıyım .ilk hamişliğim yumurtlama iğnesi ve çatlatma iğnesiyle oldu.adet günüm geldiğinde kasıklarımda ağrı vardı .dedim galiba olmadı doktorumu aradım oda gel bir bakalım dedi .gittim tabi ultrasonda bişey gözükmedi .kanda bakalım dedi .benim hiç ümidim yok tabi 4 yıldır olmayan şimdimi olcaktı .kanı verdim saatler geçmek bilmedi .sonucu aldım ben tabi sonuç yerine bakmıyorumda referans aralığında en başta negatif sonucu yazn yere baktım dedim işte yok.doktorun yanına çıktım dedim yok olmadı kağıdı eline aldı nasıl yok dedi hamilesin oan sanki dünya durdu .ağlamaktan birhal oldum.neyse uzun yazdım benim sancıdan başka belirtim olmamıştı .daha sonra göğüs ağrısı başlamıştı .tabi tamamlıyamadık o ayrı .
rabbim inşallah buay minişini yollasın herşey güzel gönlünce olsun canım arkadaşım.
sende negibi değişiklik var ?

bendede belirti olmada tek adet sancısı gibi sancı oldu sanki hatta hap içtim olcam diye benim çok ağrılı geçtiği için olmadan önce içip azaltıyodum öyle mide bulantısı falan filmlerdeki gibi olmadı testte de hemen çıkmadı sonra çıktı herkesin farklı olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…