Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 7.günüm yaptık ama çıkmadı muhtemelen ilk idrarla yapmam gerekecekMerhabalar. Adet sancısı gibi sancı çekip pozitif sonuç alan çok var. Evde test yapsanız çıkar muhtemelen 5+7 12. Gün oluyor genelde çıkıyor
Kaset test mi yaptınızBugün 7.günüm yaptık ama çıkmadı muhtemelen ilk idrarla yapmam gerekecek
Benim ilk transferim böyle çok ağrılı olmuştu. Maalesef negatif olmuştu. Kişiden kişiye değişiyor. Bence testten ziyade kan verin. Negatif ise boşuna ilaç içmemiş olursunuz.Merhaba
5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7.günüm regli olacakmışım gibi ağrım çok fazla özellikle ayağa kalktığımda bu durumu yaşayıp pozitifi gören oldu mu başka bir belirtim yok birde kabuzlık hiç yaşamadım tuvaletime rahatça çıkabiliyorum
Ya benim de idrar negatif gayette duyarlı bir test aldım çok fazla progesteron kullanıyorum bırakmak istiyorum artık benim de transfer hariç yedinci gün bugün, Çarşamba betahcg günü acaba beklesem mi? Kan mi versem hiç bilemedim.Benim ilk transferim böyle çok ağrılı olmuştu. Maalesef negatif olmuştu. Kişiden kişiye değişiyor. Bence testten ziyade kan verin. Negatif ise boşuna ilaç içmemiş olursunuz.
EvetKaset test mi yaptınız
Hiç bekleme canım kan ver. Negatifse ilaç kullanma. Vücuduna yazık değil mi. En azından adetini olursun.Ya benim de idrar negatif gayette duyarlı bir test aldım çok fazla progesteron kullanıyorum bırakmak istiyorum artık benim de transfer hariç yedinci gün bugün, Çarşamba betahcg günü acaba beklesem mi? Kan mi versem hiç bilemedim.
Peki negatif çıkarsa hemen birden kesiliyor mu ilaçlar?Hiç bekleme canım kan ver. Negatifse ilaç kullanma. Vücuduna yazık değil mi. En azından adetini olursun.
İlk transferimde 7. Gün kaset test yaptım negatif idi. Tamam dedim banko.. Olsa çıkardı. Hakikaten kan verdim negatif çıktı. Hemen bıraktımYa benim de idrar negatif gayette duyarlı bir test aldım çok fazla progesteron kullanıyorum bırakmak istiyorum artık benim de transfer hariç yedinci gün bugün, Çarşamba betahcg günü acaba beklesem mi? Kan mi versem hiç bilemedim.
Aynen direkt bırakıyorsun. Ben bıraktım 4. Gün adet oldum. Yav zaten öyle ağrıyordu ki. Ben adet olacağım diyordum. Klasik adet öncesi durum yani. Zaten ilacı bırakır bırakmaz hemen geldi adet.Peki negatif çıkarsa hemen birden kesiliyor mu ilaçlar?
Evet evet ben de de regl olacakmisim gibi bir his var, inşallah ben de en geç dört güne sağlıklı şekilde regl olurum peki regl olunca hormonlar düzene giriyor mu çünkü çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz hemen toparlanıyor mu vücut?Aynen direkt bırakıyorsun. Ben bıraktım 4. Gün adet oldum. Yav zaten öyle ağrıyordu ki. Ben adet olacağım diyordum. Klasik adet öncesi durum yani. Zaten ilacı bırakır bırakmaz hemen geldi adet.
Olursun vala hiç takma. Çok da güzel kanamalı regl oluyor. Döngüye bir şey olmuyor. Giriyor. Şimdi adet olacaksın ya. Sonraki ay adet olduğunda tedavi için gitmek istersen gideceksin. Öyle olumsuz düşünme bence 2. Denemeler de daha iyi sonuç alınıyor.Evet evet ben de de regl olacakmisim gibi bir his var, inşallah ben de en geç dört güne sağlıklı şekilde regl olurum peki regl olunca hormonlar düzene giriyor mu çünkü çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz hemen toparlanıyor mu vücut?
Teşekkür ederimOlursun vala hiç takma. Çok da güzel kanamalı regl oluyor. Döngüye bir şey olmuyor. Giriyor. Şimdi adet olacaksın ya. Sonraki ay adet olduğunda tedavi için gitmek istersen gideceksin. Öyle olumsuz düşünme bence 2. Denemeler de daha iyi sonuç alınıyor.
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim![]()
![]()
Aynı durumdayım canım otururken uzanırken bir şey yok.ayağa kalktığımda hafif bacaklarımı çektiğimde adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum umarım iyiye alamettir cumartesi kan vermeyi düşünüyorum ama göğüslerde ağrı fln yok tek belirti kasık ağrısı.o da ilaçlardan mı diyorum bas ağrısı da oluyor adet olamıyoruz diye de olabilir inş iyiye yoralımMerhaba
5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7.günüm regli olacakmışım gibi ağrım çok fazla özellikle ayağa kalktığımda bu durumu yaşayıp pozitifi gören oldu mu başka bir belirtim yok birde kabuzlık hiç yaşamadım tuvaletime rahatça çıkabiliyorum
Canım doktorun ilaçlarını bırakmanı istedi mi ki kan testi vermiş miydin sen ?Evet evet ben de de regl olacakmisim gibi bir his var, inşallah ben de en geç dört güne sağlıklı şekilde regl olurum peki regl olunca hormonlar düzene giriyor mu çünkü çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz hemen toparlanıyor mu vücut?
Karın kasık ağrısı var mı canım peki adet olacakmış gibi?Evet evet ben de de regl olacakmisim gibi bir his var, inşallah ben de en geç dört güne sağlıklı şekilde regl olurum peki regl olunca hormonlar düzene giriyor mu çünkü çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz hemen toparlanıyor mu vücut?
Canım doktorun ilaçlarını bırakmanı istedi mi ki kan testi vermiş miydin sen ?
Ben bugün kan vercegim sabahtan, negatifse boşuna ilaç kullanmak istemiyorum, hemşireleri de arayıp sonucu söylerim, sonra da ilaçları biraktirirlar heralde. regl olacakmisim gibi ağrı var ama gebelikte de oluyor o ağrı benim ki gebelikten değil ama onu biliyorum (üç kere gebe kaldım hiç çocuğum yok az çok anlıyorum artık )Karın kasık ağrısı var mı canım peki adet olacakmış gibi?