M melek0935 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2025 54 15 3 37 Pazar 13:54 Konu Sahibi Konu Sahibi melek0935 #1 Hanımlar merhaba benim bugün 8 günüm aranızda pozitif alıp bu süreçte bi belirtiniz olan varmı yerleşme kanaması yada herhangi birşey hisseden varmı
Hanımlar merhaba benim bugün 8 günüm aranızda pozitif alıp bu süreçte bi belirtiniz olan varmı yerleşme kanaması yada herhangi birşey hisseden varmı
U umutsuzbirbirey Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 212 164 18 Pazar 14:24 Konu Sahibi Konu Sahibi melek0935 #2 melek0935 .!.: Hanımlar merhaba benim bugün 8 günüm aranızda pozitif alıp bu süreçte bi belirtiniz olan varmı yerleşme kanaması yada herhangi birşey hisseden varmı Genişletmek için tıkla... Merhaba benim 6.gün kahverengi kanamam olmuştu 2 defa sonra durdu tek bu oldu
melek0935 .!.: Hanımlar merhaba benim bugün 8 günüm aranızda pozitif alıp bu süreçte bi belirtiniz olan varmı yerleşme kanaması yada herhangi birşey hisseden varmı Genişletmek için tıkla... Merhaba benim 6.gün kahverengi kanamam olmuştu 2 defa sonra durdu tek bu oldu
M melek0935 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2025 54 15 3 37 Pazar 14:25 Konu Sahibi Konu Sahibi melek0935 #3 umutsuzbirbirey .!.: Merhaba benim 6.gün kahverengi kanamam olmuştu 2 defa sonra durdu tek bu oldu Genişletmek için tıkla... Anladım benim 8 gün kanama olmadı herkeste farklınsanırım
umutsuzbirbirey .!.: Merhaba benim 6.gün kahverengi kanamam olmuştu 2 defa sonra durdu tek bu oldu Genişletmek için tıkla... Anladım benim 8 gün kanama olmadı herkeste farklınsanırım
U umutsuzbirbirey Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 212 164 18 Pazar 14:26 Konu Sahibi Konu Sahibi melek0935 #4 melek0935 .!.: Anladım benim 8 gün kanama olmadı herkeste farklınsanırım Genişletmek için tıkla... Bencede öyle ilk tüp bebek denememde benimde olmamıştı ama pozitifti maalesef sonradan olumsuz oldu cogu kişide olmuyor
melek0935 .!.: Anladım benim 8 gün kanama olmadı herkeste farklınsanırım Genişletmek için tıkla... Bencede öyle ilk tüp bebek denememde benimde olmamıştı ama pozitifti maalesef sonradan olumsuz oldu cogu kişide olmuyor
M melek0935 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2025 54 15 3 37 Pazar 14:37 Konu Sahibi Konu Sahibi melek0935 #5 umutsuzbirbirey .!.: Bencede öyle ilk tüp bebek denememde benimde olmamıştı ama pozitifti maalesef sonradan olumsuz oldu cogu kişide olmuyor Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olur inşallah
umutsuzbirbirey .!.: Bencede öyle ilk tüp bebek denememde benimde olmamıştı ama pozitifti maalesef sonradan olumsuz oldu cogu kişide olmuyor Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olur inşallah
S sabirsizX Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 66 11 8 26 Pazar 22:20 Konu Sahibi Konu Sahibi melek0935 #6 umutsuzbirbirey .!.: Merhaba benim 6.gün kahverengi kanamam olmuştu 2 defa sonra durdu tek bu oldu Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de bugün t+6. Gönüm benimde peçeteme geldi açık pembe çok korkuyorum ya tutunmamışsa diye yerleşmedir umarım 2. Denemem benim adet ağrısı gibi de ağrım var
umutsuzbirbirey .!.: Merhaba benim 6.gün kahverengi kanamam olmuştu 2 defa sonra durdu tek bu oldu Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de bugün t+6. Gönüm benimde peçeteme geldi açık pembe çok korkuyorum ya tutunmamışsa diye yerleşmedir umarım 2. Denemem benim adet ağrısı gibi de ağrım var