- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Merhaba Canım öncelikle hayırlı olsun. Benimde yarın kısmetse 4. haftama giriyorum.merhabalar kızlar...
Reglime 5 gün kala çift çizgiyi gördüm. Dayanamadım 3 gün kala yaptım bütün testler pozitif.
Hesaplarıma göre cuma günü 4 haftalık olacak fakat bende çok tuhaf belirtiler var.
- Ağzımın tadı tuzu kalmadı bi tuhaf.
- göğüslerim acayip şiş ve damarları görünüyor
- sabah kahvaltıdan sonr aşırı midem bulanıyor öğleden sonra azalarak bitiyor biraz daha enerjik oluyorum.
- acayip bi şişkinlik var.
- duygusalım ağlıyorum herşeye
- arada ayağa kaşktığımda baş dönmesi
- aşırı iştahlı biriydim ama hiç bişey yemek istemiyorum
Bu belirtiler için sizce erken değil mi?
Henüz doktora gitmedim. 4 haftanın sonunda gitmeyi düşünüyorum.
Merhaba Canım öncelikle hayırlı olsun. Benimde yarın kısmetse 4. haftama giriyorum.
Bende yazdıklarının hepsi olmadı.
Göğüs hassasiyeti ( Damar belirmesi )
kasıklarda batma.
yorgunluk hissi.
ve istah artışı. Bunlar sadece şu anda yaşadıklarım. Mide bulantısı için çok erken diye düşünüyorum. En az 8. hafta.
Hemen hemen aynı zamanlarda olucak doğumumuz :) tabi hayırlısıylaMerhaba Canım öncelikle hayırlı olsun. Benimde yarın kısmetse 4. haftama giriyorum.
Bende yazdıklarının hepsi olmadı.
Göğüs hassasiyeti ( Damar belirmesi )
kasıklarda batma.
yorgunluk hissi.
ve istah artışı. Bunlar sadece şu anda yaşadıklarım. Mide bulantısı için çok erken diye düşünüyorum. En az 8. hafta.
İnşallah canım. Henüz geçmedi Cuma regl günüm canım.Bende cuma 3 haftya bitirip 4 e başlıyorum canım senin reglden kaç gün geçti?
Amin canım. hayırlısıyla olsun. :) İNŞALLAHHemen hemen aynı zamanlarda olucak doğumumuz :) tabi hayırlısıyla
Özelden yazdım sana merak ettiklerimi :)Amin canım. hayırlısıyla olsun. :) İNŞALLAH
Gelmedi canım msj?Özelden yazdım sana merak ettiklerimi :)
Göğüs üstünde benimAyıptır sorması damar belirmesi dediğiniz göğsün üstümü yoksa uçlarının etrafımı ??
Hepsi canım.benim şu anda koyu halka olan yerlerde de var, göğüsümün üstünde de var koltuk altıma uzanan damarlar.Ayıptır sorması damar belirmesi dediğiniz göğsün üstümü yoksa uçlarının etrafımı ??
Hımm o damarlar notmaldede var sanki . Yada bana öyle gelmiş. Benimde adetime bir hafta kaldı. Belirti olarak kasık ağrım ve halsizlik var. Göğüslerim 3 4 gün ağrıdı uçlarına dokunamıyordum geçti sonra. Kasık ağrısı devam ediyorGöğüs üstünde benim
Benim şişti birazda o yüzden aşırı belli oluyooHımm o damarlar notmaldede var sanki . Yada bana öyle gelmiş. Benimde adetime bir hafta kaldı. Belirti olarak kasık ağrım ve halsizlik var. Göğüslerim 3 4 gün ağrıdı uçlarına dokunamıyordum geçti sonra. Kasık ağrısı devam ediyor
Üstünde olan bende normaldede var ama koyu halkanın etrafındakileri yeni farkettim. Beklemekten psikolojim bozuldu ya. Ben bir kere hamile kaldım ama dış gebelik oldu. Ve o zaman takip etmedim kendimiHepsi canım.benim şu anda koyu halka olan yerlerde de var, göğüsümün üstünde de var koltuk altıma uzanan damarlar.
Tamam canımi benim de görüş üzerinde var. Acıyorlar. Benim uçları acımıyor ama halka olan yer ve diğer yerler acıyorGöğüs üstünde benim
Benimkiler de içi su dolu balon gibi bir tuhaf. İlk hamileliğiniz mi? İki hamilelikte de belirtiler aynı olur mu?Benim şişti birazda o yüzden aşırı belli oluyoo
Canım evet o damarlar herkeste var bende de var, ama bu biraz daha fazlalaşıyor. bende hamile olmak için çabaladığım zamanlarda hep bakıyordum, bu başka amaÜstünde olan bende normaldede var ama koyu halkanın etrafındakileri yeni farkettim. Beklemekten psikolojim bozuldu ya. Ben bir kere hamile kaldım ama dış gebelik oldu. Ve o zaman takip etmedim kendimi
Benimdeee :)Tamam canımi benim de görüş üzerinde var. Acıyorlar. Benim uçları acımıyor ama halka olan yer ve diğer yerler acıyor
Ve karnım şiş daha doğrusu kasıklarım. Dün kız kardeşim baktı çok sert abla bariz belli bir şeyler var orada diyor :) allah utandırmasınBenimdeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?