Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, adetim 3 gündür gecikmiş durumda. Bu ay ilk kez ciddi olarak denedik. Heveslenmek istemiyorum ama göğüs ucumda inanılmaz belirginleşme ve aşırı hassasiyet var. Bir yandan da regl olacak gibi karın ağrım gelip gidiyor. Test için erken mi beklemeli miyim
Merhaba kızlar, adetim 3 gündür gecikmiş durumda. Bu ay ilk kez ciddi olarak denedik. Heveslenmek istemiyorum ama göğüs ucumda inanılmaz belirginleşme ve aşırı hassasiyet var. Bir yandan da regl olacak gibi karın ağrım gelip gidiyor. Test için erken mi beklemeli miyim