Canım 5 haftalık hamilelikten sonra belirtilerin yavaş yavaş başlar adetin gelmeden bi şey anlayamazsın hissettiklerin psikolojik. Ben gerçekten hamile olmadığım her ay adetten bir hafta önce belirti yaşardım göğüslerim acırdı, başın ağrırdı, uykulu hissederdim. Ama hep negatif çıkardı. Gerçekten hamile olduğum ay (tüp bebekle hamile kaldım) test günü bile adet olmayı bekliyordum hiç bir belirti yoktu. Kesin tutmadı dedim. Sadece belim ağrıyordu o kadar. Ama pozitif gördüm. Belirti ararsan psikolojik olarak yaşarsın. Bildiğin adet belirtileri oluyor. Yani nasıl ki her adet kişiye göre değişiyorsa hamilelikte öyle. Senin başın ağrır,benim belim,onun ayakları. İnşallah hamilesindir Allah kucağını boş bırakmasınMerhaba yorumlarınızı bekliyorum.
İlişki üzerinden 6 gün geçti aynı zamanda regl olmama da 6 gün var o yüzden kendi kendime hiç birşey anlayamıyorum. 2 gündür baş ağrısı yaşıyorum göğüslerimde 3-4 gündür dolgulasmaya koltuk altı ve uç kısımlarından ağrımaya başladı bunlar hamilelik belirtileri mi yoksa regl mi olucamAynı zamanda da vajina da kuruluk var 2 gündür .
Canım 5 haftalık hamilelikten sonra belirtilerin yavaş yavaş başlar adetin gelmeden bi şey anlayamazsın hissettiklerin psikolojik. Ben gerçekten hamile olmadığım her ay adetten bir hafta önce belirti yaşardım göğüslerim acırdı, başın ağrırdı, uykulu hissederdim. Ama hep negatif çıkardı. Gerçekten hamile olduğum ay (tüp bebekle hamile kaldım) test günü bile adet olmayı bekliyordum hiç bir belirti yoktu. Kesin tutmadı dedim. Sadece belim ağrıyordu o kadar. Ama pozitif gördüm. Belirti ararsan psikolojik olarak yaşarsın. Bildiğin adet belirtileri oluyor. Yani nasıl ki her adet kişiye göre değişiyorsa hamilelikte öyle. Senin başın ağrır,benim belim,onun ayakları. İnşallah hamilesindir Allah kucağını boş bırakmasınbelki şundan ayırt edebilirsin, hafif sarıya dönük su gibi akıntı oluyor çoğunlukla herkeste. Bu da kişiye göre değişebilir ama genelde çoğu kişide duydum.
4-5 gündür göğüs hassasiyetim ve dolgunluk vardı bugün iyice artmıştı ama şimdi neredeyse hiç yok bunun sebebi nedir regl mi olucamEmbryonun yerleşmesi 10 günü buluyor hamilelik belrtsi olmaz zannetmyorm
Embryonun yerleşmesi 10 günü buluyor hamilelik belrtsi olmaz zannetmyorm
Regl olabilir benim regl olmadan 1 hafta önce başlardı gögüs ağrım sonra geçerdi.. İlişki daha öncede yaşadınız mı ? Yoksa en sonki ilişkiye göre mi konuşuyorsunuz ? En sonki ilişkide.adete 6 gün varsa yoktur.. dediğim gibi yumurtanın spermle buluşması 3 gün rahme ilerleyp yerleşmesi 10 günü buluyor ..4-5 gündür göğüs hassasiyetim ve dolgunluk vardı bugün iyice artmıştı ama şimdi neredeyse hiç yok bunun sebebi nedir regl mi olucam
En son ki ilişki 7 gün önce başka da bu ay içinde yaşanmadı zatenRegl olabilir benim regl olmadan 1 hafta önce başlardı gögüs ağrım sonra geçerdi.. İlişki daha öncede yaşadınız mı ? Yoksa en sonki ilişkiye göre mi konuşuyorsunuz ? En sonki ilişkide.adete 6 gün varsa yoktur.. dediğim gibi yumurtanın spermle buluşması 3 gün rahme ilerleyp yerleşmesi 10 günü buluyor ..
Anladım hayırlısı..En son ki ilişki 7 gün önce başka da bu ay içinde yaşanmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?