Belirtilerim ve Testler

beyazkelebek111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
16
3
1
26
Arkadaşlar merhabalar
Tahmini yumurtlama günüm geçtiğinden yaşadığım çeşitli belirtiler var bat 30 Temmuz şiddetli göğüs şişliği damarlanma ve renk değişikliği var baş dönmelerim kaşık ve bel ağrılarım özellikle belimin ortasında yumruk gibi bisey var sanki duygu değişimleri arada bir kimse beni sevmiyor önemsemiyor gibi düşünmem eşime karşı uzaklaşmam cinsel isteksizlik bile mevcut
Test yapıyorum ama sonuçtan bi türlü emin olamıyorum erken daha biliyorum da sabah yaptığım ve daha önceki bi testi daha koyuyorum çok silik çizgi beliriyor bunlar 5 dakika içinde bakıp fotoğrafladıklarım

Eklentiler

• IMG_5889.webp
    IMG_5889.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_5886.webp
    IMG_5886.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 95
Dayanamadım şimdi awox ile test yaptım bakar mısınız yine silik görüyorum farklı bi kere de nimo da yakaladım ve days doctor bu yaptığım awox

Eklentiler

• IMG_5893.webp
    IMG_5893.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_5892.webp
    IMG_5892.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 72
Bende test yaparken bir tanesini süre olarak değil seviye olarak fazla batırmıştım böyle sararmıştı sonra dağılmıştı görüntü. O yüzden sordum
Anladım yok ama test çubuğunda belirtilen kısım kadar batırdım ama belki idrar yoğunluğundan olabilir bugün su içmeyi ihmal ettim bide görüntü kaybolmadı testi atmadım silik çizgi duruyor

Back
X