Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 22 ağustosta adet olmak gerekiyodu olmadım..sarı akıntım var,özellikle bugün fazla olmakla birlikte sol boşluğuma ağrı girdi,göğüslerim şiş ve çok ağriyor,bir de ara ara mide bulantım oluyor..ne zaman test yapmalıym yorum yazar mısınz?
Ben adet olmam gereken tarihten 2 gün önce evde test yapmıştım ve silik çizgi görmüştüm. Arkasından kan tahlili yaptırdım ve hamileliğim onaylandı. Bence şuan test yaparsanız var mı yok mu çıkacaktır. Ancak testi üzerinde yazan süre kadar bekletin mutlaka. Çünkü ben test yaptığımda başta yok çıktı sanmıştım ama yazdığı süre kadar bekletince ikinci çizgi çıkmaya başladı.
ben günüm geçince ertesi gün hemen kan testi yaptırmıştım. göğüslerim günüm geçtikten sonra yavaş yavaş açımaya başlamıştı. ve özellikle öncecelikle sigaradan tiksinmeye başlamıştım. kesinlikle içemiyordum direk öğürmeye başlamıştım. zaman zamanda öğürmelerim oluyordu. bu öğürmelerde gittikçe şiddeti artmaya başladı. akıntım öyle koyu sarı değildi. ama vardı. herkesin farklı olabilir. ve özellikle ilk zamanlar tansiyonum çok düşmeye kalp atışlarım da artmaya başlamıştı. allah gönlüne göre versin inşallah. bize de sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
ben günüm geçince ertesi gün hemen kan testi yaptırmıştım. göğüslerim günüm geçtikten sonra yavaş yavaş açımaya başlamıştı. ve özellikle öncecelikle sigaradan tiksinmeye başlamıştım. kesinlikle içemiyordum direk öğürmeye başlamıştım. zaman zamanda öğürmelerim oluyordu. bu öğürmelerde gittikçe şiddeti artmaya başladı. akıntım öyle koyu sarı değildi. ama vardı. herkesin farklı olabilir. ve özellikle ilk zamanlar tansiyonum çok düşmeye kalp atışlarım da artmaya başlamıştı. allah gönlüne göre versin inşallah. bize de sağlıkla doğurmayı nasip etsin.