Belirtilerin azalması

moonhll1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
168
73
13
25
Kızlar 6+5 günlük hamileyim bebeğimin kalp atışını da duydum çok şükür. Ama belirtilerin gün gün artması gerekirken bazen hiç bişey hissetmiyorum böyle olunca allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor. Böyle olan var mı aranızda

Hiç sorun yok cnm ben ilk zamanlar ne bulanti ne kusma ne halsizlik hiç bişi yasamiyordum arada midem karisiyordu o kadar ama 9. Haftaya girdik sabah bulantisi kusması 2 3 kere yaşadım 2 gün sonra gene bişi kalmadı bulantı haricinde o yüzden hiç korkma rahat ol herkesin vücudu farklı

O kişiden kişiye değişir bence hiç kafaya takmayın erken dönemdesiniz bşy hissetmemeniz normal sonra bile bulantı yaşamayabilirsiniz

Ya bende 2 gün kötüydüm yataktan kalkamadım sonra birden bire geçti her şey korktum bende ilk gebeliğim çok bilgi sahibi değilim

Benim de öyle ilk gebeliğim bende de ara ara azalan sentomlar oldu hâlâ da oluyor bir geliyor bir gidiyor korkulacak bir şey yok çünkü her günümüz aynı değil o ultrasonda onu görünce kendime kızıyorum boşuna strese giriyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…