- Konu Sahibi yeterkiiste
Belirtilere odaklanıp her hamile gibi hissettiğimden yakında psikolojik olarak karnım şişecek galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilere odaklanıp her hamile gibi hissettiğimden yakında psikolojik olarak karnım şişecek galiba :)
hahaha güzelmiş psikolajik olarak doğururuz da biz
Oo hayirli olsun. Topik ismi cok orjinal:) az once kasiklarima cok siddetli bi agri girdi cok kotu oldum. Yeni yeni kendime geliyorum![]()
Akıntı devam ediyor mu
Akintim daha azaldi. Ama hala var. Kasiklarima cok siddetli bi agri girdi ama. Kendimden gectim resmen
ahh canımm benim de biraz ağrım var sol kasığımdaki ağrı düşününce sağa geçiyo psikolojik olduğu ordan belli =)
Akintim daha azaldi. Ama hala var. Kasiklarima cok siddetli bi agri girdi ama. Kendimden gectim resmen
:)) belirtiler bizimle dalga geciyor aslinda. Dur birazda kasik agrisi yapayimda heyecanlansinlar diyolardir:))
Ayşenur 25.güne göre yarın senin di mi
Benim haka kasıklarımda hareket var regl olup hamile kalan varya acaba olabilir miyim :))
Neden olmasin. Her an hersey olabilir:) biz bu gidisle zoru basaririz zaten:))
Buldum sizi kizlar,ekimde kimse yok galibA artik.
İlk göz ağrım orası boş bırakmam arada bakarım
Kizlar ben cikiyorum kasigima yine agri giriyor. Biraz uzansam gecer belki. Hepinize iyi gecelerr