Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

ollaallaaaa :))
benim de son 3 ay öyleydi kendmle çelişiyordum, yeni öğrendim doğrumu bilmiyorum ama vücut hamileliğe hazırlıyormuş kendini

yeterkiiste dogru söylüyor canım benimde baya düzensizlesmisti 3 ay hangi gün gelcegini bilemiyodum sapıtmıstı yani megersem vucut kendini hamilelige hazırlıyomus bide spermlerin vucuda alısma süresiymiş canım

İnşallah kizlar millet nasi hic alismadan ilk ayinda hamile kaliyo anlamiyorum

teşekkür ederim cnm cvp için ama çok şükür sonuç aldık biz denemelerimizden cuma günü öğrendim 5 haftalık hamilesin dediler kan testi sonucu :)) Bu sabah muayeneye gittim doktora öle bir ultrasonla baktı üstten bişey göremedi ama alttan bakınca gördü ve hatta kalp atışını da duydum 6 hafta 2 günlükmüş miniğim harika bir duygu bu:) darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah ...

selam arkadaşlar:)
sizi bisüredir takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum nekadar tatlısınız yaa. üzüntünüzü, sevincinizi hatta eşinizle
paylaşamadıklarınızı yazıyosunuz birbirinize. harikasınız.
bende bebek istiyorum, 2,5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyo. şimdi tüp bebek yapmaya karar verdim hayırlısı artık.
inşallah hepimiz bebeişlerimize meleklerimize enyakın zamanda kavuşuruz. fırsat buldukça bundan sonra sizinleyim

sizi bisüredir takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum nekadar tatlısınız yaa. üzüntünüzü, sevincinizi hatta eşinizle
bende bebek istiyorum, 2,5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyo. şimdi tüp bebek yapmaya karar verdim hayırlısı artık.
inşallah hepimiz bebeişlerimize meleklerimize enyakın zamanda kavuşuruz. fırsat buldukça bundan sonra sizinleyim

selam cnm hoşgeldin :)
Allah tez zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu harika duyguyu umarım en kısa sürede sende güzel haberler alırsın

merhaba arkadaşlar bende geldim :):)

ben buay başladım denemeye, yumurtlama günüm yarın olacak tahmini, ama dün geceden beri sağ kasığımda daha önce hiç yaşamadığım batma, bıçak kesmesi gibi ağrı var. hamile olabilirmiyim acaba :))))

ölecem meraktan yaa, çok heyecanlı bir bekleyiş.

Hayırlısını nasip etsin canım darısı başına inşallah

ben buay başladım denemeye, yumurtlama günüm yarın olacak tahmini, ama dün geceden beri sağ kasığımda daha önce hiç yaşamadığım batma, bıçak kesmesi gibi ağrı var. hamile olabilirmiyim acaba :))))

Bak şimdi :)) yum günü yarınsa nasıl hamilelik olucak , yum gününde de kasık ağrısı ve şeffaf akıntı oluyor
Skn regl tarihin ve kaç günde bir oluyosun

Ya ne biliyim belki oncesinde olmusumdur diye dusundum :)))))) adetim 8 aralik, dkh oncesi heray ayni gun olurdum dhk kullaniyrm bes aydir yeni biraktim 5 aydir dongum 26 gunde bir oluyrm :)

Insallah cnm Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin

Tatlim bos gecirme bu geceyj

Back
X