Belirtilerin kaybolması

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
İyi günler kızlar
10+4 hamileyim , 6 . haftadan beri başlayan çok yoğun bulantılarım vardı fakat 8. haftada hepsi kayboldu
Yani şu an 10 haftalığım ama zerre Mide bulantım yok ve Karnımda şişlik hissediyorum gaz var gibi hep gergin ve şiş birden belirtileri bu kadar kısa sürede bu kadar yoğunken kaybolması normal mi ? Lütfen yardımcı olun 2 hafta sonra kontrolüm var endişeleniyorum ve göğüs hassasiyetim de o kadar yok yani eskiye nazaran çok az
kanamam yok ama korkuyorum
Belirtilerin birden kaybolması çocuğun kalbi durduğunda gerçekleşebiliyormuş ve kanama olmayabiliyormuş
Umarım kendimi dolduruyorumdur
Baş dönmem göz karartılarım halsizliğim devam ediyor
İştahım çok arttı
Ama korkuyorum işte
Özelde muayne olduğum içinde çok yoğun
Randevusuz gitme şansım yok yani

İyi günler kızlar
10+4 hamileyim , 6 . haftadan beri başlayan çok yoğun bulantılarım vardı fakat 8. haftada hepsi kayboldu
Yani şu an 10 haftalığım ama zerre Mide bulantım yok ve Karnımda şişlik hissediyorum gaz var gibi hep gergin ve şiş birden belirtileri bu kadar kısa sürede bu kadar yoğunken kaybolması normal mi ? Lütfen yardımcı olun 2 hafta sonra kontrolüm var endişeleniyorum ve göğüs hassasiyetim de o kadar yok yani eskiye nazaran çok az
kanamam yok ama korkuyorum
Belirtilerin birden kaybolması çocuğun kalbi durduğunda gerçekleşebiliyormuş ve kanama olmayabiliyormuş
Umarım kendimi dolduruyorumdur
Baş dönmem göz karartılarım halsizliğim devam ediyor
İştahım çok arttı
Ama korkuyorum işte
Özelde muayne olduğum içinde çok yoğun
Randevusuz gitme şansım yok yani

Bu kadar tedirginseniz acile gidin
Burdan soylenecek hersey tahminden ibaret olacak
Ama boyle bir supheniz varsa ben sizin yerinizde olsam acile gider
Doktora sikayetkerimi anlatirdim

Bu kadar tedirginseniz acile gidin
Burdan soylenecek hersey tahminden ibaret olacak
Ama boyle bir supheniz varsa ben sizin yerinizde olsam acile gider
Doktora sikayetkerimi anlatirdim
Canım gittim kanaman yoksa bakamam dedi doktor müsvettesi
Yüklendiğim sinirle geri döndüm

Randovunuzu beklemeyın derım.Baska bır doktora gıdebılırsınız.2 hafta cok gec.Egerkı Allah korusun sızın dusundugunuz gıbı bır durum varsa (inşallah yoktur) sızı zehırlemeye kadar gıder.Daha kotu sonuclar dogurabılır.Benımde ilk gebelıgımde karnımda olmuş tabı bılmıyordum asım mıde bulantım hafıf seyredıyordu.Ama bendekı en belırgın ozellık bıtmek bılmeyen mıde yanmasıydı.Ben bebegımın oldukten 1 ay sonra kanamanın gelmesıyle ogrenmiştim.

C
Randovunuzu beklemeyın derım.Baska bır doktora gıdebılırsınız.2 hafta cok gec.Egerkı Allah korusun sızın dusundugunuz gıbı bır durum varsa (inşallah yoktur) sızı zehırlemeye kadar gıder.Daha kotu sonuclar dogurabılır.Benımde ilk gebelıgımde karnımda olmuş tabı bılmıyordum asım mıde bulantım hafıf seyredıyordu.Ama bendekı en belırgın ozellık bıtmek bılmeyen mıde yanmasıydı.Ben bebegımın oldukten 1 ay sonra kanamanın gelmesıyle ogrenmiştim.
anım acile gittim kanaman yoksa bakamam diyip gönderdiler
Bulunduğum yerde bir devlet hastanesi iki özel var
Özelin tekinde kadın dogum doktoru yokmuş ve devlette ortak calısmaya basşamıslar
Devam ettıgım doktorda randevusuz almıyor
Hayırlısı olsun diyorum
Olacagı varsa kebdımı yırtsam onune gecemem

C

anım acile gittim kanaman yoksa bakamam diyip gönderdiler
Bulunduğum yerde bir devlet hastanesi iki özel var
Özelin tekinde kadın dogum doktoru yokmuş ve devlette ortak calısmaya basşamıslar
Devam ettıgım doktorda randevusuz almıyor
Hayırlısı olsun diyorum
Olacagı varsa kebdımı yırtsam onune gecemem
Hiç için rahat etmeyecekse kanamam geldı leke gelıyor dersın.Bazen doktorlar ve bazı hastaneler gercekten insan halınden hiç anlamıyorlar.

Hiç için rahat etmeyecekse kanamam geldı leke gelıyor dersın.Bazen doktorlar ve bazı hastaneler gercekten insan halınden hiç anlamıyorlar.
Aklıma geldi ama acaba alttan muayne etmek ister mi diye tereddüt ettim .
Ülkede geröekten büyük hastane ve sağlık sorunu var

Aklıma geldi ama acaba alttan muayne etmek ister mi diye tereddüt ettim .
Ülkede geröekten büyük hastane ve sağlık sorunu var
Zannetmıyorum Alltan muane edecegını.Benım 2.gebelıgımde kanamm geldı karından ultrasyonla muane ettı doktor.genelde alttan kalp atıs sesı duyamadıkları zaman muane edıyorlar.kesın ve emın olmak için.oda daha kucuk haftalıkken bakıyor 7 veya en gec 8 haftalık arası.

Doktorunuza telefonla ulasabilecek durumunuz da yok sanirim
Gercekten kotu bir durum tecrubem olmadigi icin yorum yazamiyorum
Insallah bebeginiz sagliklidir
Canım iki defa kontrole gittim henüz
Herşey yolunda gittiği içinde istemedim
İki qy sonrada tayini var dediler gerek duymadım
Yarın gitmeyi düşünürüyorum girebilirsem gşricem
Cok saol Allah razı olsun

Canım iki defa kontrole gittim henüz
Herşey yolunda gittiği içinde istemedim
İki qy sonrada tayini var dediler gerek duymadım
Yarın gitmeyi düşünürüyorum girebilirsem gşricem
Cok saol Allah razı olsun
Canım öncelikle çok geçmiş olsun belirtilerin kaç gündür yok? Benim sana göre gebeliğim daha erken haftada ama mesela benim 2-3 gün bulantım hiç olmadı ama 4.gün sabah kusarak uyandım. Halsizliğim önce çoktu sonra öğle uykularım kesildi. idrara sık çıkıyordum normale döndü. Bel ağrım yok. Göğüslerim hassas sadece ama o hep öyledir. Yani şiştiği andan itibaren adet olcağım zamanda geçmesi uzun sürerdi onu bir belirti olarak almıyorum. Bence sakin ol kanaman yoksa ağrın yoksa tedirgin olma. Hamilelikte anlık değişimler olabiliyormuş. Olabildiğince dinlen ve en kısa sürede doktoruna ulaşmaya çalış. Burdan da haberdar et. İnşallah birşeyi yoktur. İyi düşün iyi olsun.

Birde şeyi dene istersen sabahtan devlet hastanesine git sıra al randevulu olmasanda aradan alıyorlar devlet hastanesinde sekreterden rica et açsın kaydını önemli olan kalp atışını duyman. Valla yakında olsak bizim köpüş ve kedilere baktığımız ultrasonla bakardım hemen :) sıkma canını hiç. Devlet hastanesini dene bir

Canım öncelikle çok geçmiş olsun belirtilerin kaç gündür yok? Benim sana göre gebeliğim daha erken haftada ama mesela benim 2-3 gün bulantım hiç olmadı ama 4.gün sabah kusarak uyandım. Halsizliğim önce çoktu sonra öğle uykularım kesildi. idrara sık çıkıyordum normale döndü. Bel ağrım yok. Göğüslerim hassas sadece ama o hep öyledir. Yani şiştiği andan itibaren adet olcağım zamanda geçmesi uzun sürerdi onu bir belirti olarak almıyorum. Bence sakin ol kanaman yoksa ağrın yoksa tedirgin olma. Hamilelikte anlık değişimler olabiliyormuş. Olabildiğince dinlen ve en kısa sürede doktoruna ulaşmaya çalış. Burdan da haberdar et. İnşallah birşeyi yoktur. İyi düşün iyi olsun.
Canım 5 6 gündür yok
Gögüs uclarımda acıma var ama ilk haftalardaki gıbı dokunsam kopacak biçiminde değil
Gece cok sık idrara cıkıyorum fenelde uykumdan kalkıp
Belim falan agrıyor
Bas donme ve kararmalarım devam edıyor
Bi bulantılarım kayboldu
İştahım cok acıldı ama hala sevdıgım yıyeceklerı yıyemıyorum cok ıgrendım
İnşallah saglıklıdır
Her gun dua ediyorum
Allah kucagına almayı nasıp eder senınde inşallah

Birde şeyi dene istersen sabahtan devlet hastanesine git sıra al randevulu olmasanda aradan alıyorlar devlet hastanesinde sekreterden rica et açsın kaydını önemli olan kalp atışını duyman. Valla yakında olsak bizim köpüş ve kedilere baktığımız ultrasonla bakardım hemen :) sıkma canını hiç. Devlet hastanesini dene bir
Canım devlete gıttım ama kanaman olmadan bakamam defı acılde
Yarın kendı doktoruma gıdıcrm gıtçrebılırım inşallah randevusuz
Valla cok tatlısın :)

Canım 5 6 gündür yok
Gögüs uclarımda acıma var ama ilk haftalardaki gıbı dokunsam kopacak biçiminde değil
Gece cok sık idrara cıkıyorum fenelde uykumdan kalkıp
Belim falan agrıyor
Bas donme ve kararmalarım devam edıyor
Bi bulantılarım kayboldu
İştahım cok acıldı ama hala sevdıgım yıyeceklerı yıyemıyorum cok ıgrendım
İnşallah saglıklıdır
Her gun dua ediyorum
Allah kucagına almayı nasıp eder senınde inşallah
Bulantın kaybolduysa korkma hiç o kesilebiliyor. Ben genel olarak tüm belirtilerin bitti sandım. Hiç korkma bence içini ferah tut. Dediğim gibi 4.gün kusarak kalktım. Ama o ana kadar yanmam bile olmadı.

Bulantın kaybolduysa korkma hiç o kesilebiliyor. Ben genel olarak tüm belirtilerin bitti sandım. Hiç korkma bence içini ferah tut. Dediğim gibi 4.gün kusarak kalktım. Ama o ana kadar yanmam bile olmadı.
İçimi çok rahatlattın gerçekten
Bir kızım var ama daha önce kaybım olduğu için endişeleniyorum

Bir tanidigin kendimi hamile gibi hissetmiyorum diyordu meger kalbi durmus
Ama bulantilarinda kesilmis olabilir
Dr un sekreterini ara gelmek istiyorum son randevudan sonra bakarmisiniz de tamam derse o saatte git
bari bosuna bekleme

İçimi çok rahatlattın gerçekten
Bir kızım var ama daha önce kaybım olduğu için endişeleniyorum
Benim ilk gebeliğim ama inan sürekli korkuyla tuvalete gidiyorum. Bazen bırakmak lazım aslında hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Kızını allah bağışlasın sağlığı huzuru bol olsun. Öbür minik içinde endişelenme sağlıklıysa hayırlısıyla zaten birşey olmaz en kısa sürede randevu almaya çalış haberini bekliyorum..

Benim ilk gebeliğim ama inan sürekli korkuyla tuvalete gidiyorum. Bazen bırakmak lazım aslında hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Kızını allah bağışlasın sağlığı huzuru bol olsun. Öbür minik içinde endişelenme sağlıklıysa hayırlısıyla zaten birşey olmaz en kısa sürede randevu almaya çalış haberini bekliyorum..
Cok tesekkur ederım canom , amin
Rabbim hrğımızın evlatlarınızı korusun
Aşır almaz haberını yazıcam

Bir tanidigin kendimi hamile gibi hissetmiyorum diyordu meger kalbi durmus
Ama bulantilarinda kesilmis olabilir
Dr un sekreterini ara gelmek istiyorum son randevudan sonra bakarmisiniz de tamam derse o saatte git
bari bosuna bekleme
Bir kaç gündğr bende öyleydim
Bulantılar harıcı belirtılerım az az devam ediyor
Gogus hassasiyetim azaldı birde
Ama iki gündür karnım kaskatı sanki
Bel ağrısıyle birlikte göbek deliğimde ağru var
Yarın gıdıcem randevusuz girebılırsem girşcem
Gşremezsem en yakın zamana alıcam tarıhı

Back
X