• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken haftalarsa belirtilerin kaybolması

gzgnkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
89
55
3
22
Kızlar selam görüpte cevap verirseniz çok sevinirim tüp bebek yoluyla hamile kaldım son adet tarihime göre 4+4 kese tarihime göre 5+4 kese gözüktü bebişi göremedik gebeliği ilk öğrendiğimde sabah bulantılarım çok yoğun koku hassasiyetim vardı şuan onlar yok hamile gibi bilr değilim çok korkuyorum boş gebelik mi diye belirtileri kesilip süreci normal ilerleyem var mı?

Ben şuan 5+1 deyim zaten hiç belirtin yoktu kasık sızlamalarım oluyordu sadece okadar biraz da koku hassasıyetım var iyi koku alıyorum sadece belirtiler olmak zorunda değil merak etme daha erken zaten Allahın izniyle hiçbir şey olmaz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah💗

Canım ben de hiç belirti yaşamadım transfer sonrası sadece bel ağrısı ve üşüme vardı ama kemiklerime kadar sızlıyordu soğuktan. progestan kaynaklı koku hassasiyetim vardı öncesinden de. 5+5 de kese 6+5 de kalp atışı gördük çok şükür 🥰

Back
X