Benim de 9. haftada bulantılarım kesilmişti. Zaten çok da aşırı yoğun değildi. Haftadan haftaya belirtiler değişebiliyor. Biri geçerken yeni bir başkası başlıyor. Karnım şişmişti başlarda sonra indiğini hissettim ben de korkmuştum, ultrasona girme aralığı uzayınca hemen benim de endişelerim artıyor. Ayrıca acilde eğer ultrason olduğu halde bakmıyorlarsa bu çok saçma. Bir pazar günü çok korkmuştum bir şey oldu diye. Hem de kanamam olmadığı halde. Saçma bir şeydi belki ama pazartesiyi bile bekleyememiştim. Kadın doğum hastanesinin aciline gittim ve hiç bekletmeden almışlardı beni, hemen bakmışlardı ultrason ile. Çoğu hastanenin acilinde ultrason olmadığı için bakmıyolar. Ama varsa bakmamaları çok yanlış. Fakat Allah korusun kötü bir şey olsa sanmıyorum ki göğüs hassasiyeti, ağrıları hemen geçsin. Mesela adet olmadan 1 hafta önce göğüslerde hassasiyet olur genelde, adet olunca bir kaç güne o hassasiyet ve şişlik iner. Daha bebek karnındayken, adet bile olmamışken, kanaman yokken sanmıyorum ki bir şey olmuş olsun da hemen belirtilerin geçsin. Kaldı ki bebeğin kalbi durduğunda kimse hissetmiyor. Öyle olsa hemen hissedilirdi. Anca bir sonraki kontrolde anlaşılıyor. Ama gebeyken kafayı rahatlatma olayı önemli. İnsan takıyor da takıyor. Gidin tabi doktora iciniz rahat etsin.