Belirtim var hamilemiyim yardımm

Duygusuzkadinx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
75
-72
18
24
Merhaba 24 ünde ilişkiye girdim tek ondan daha sonra hiç ilişki yaşamadım. Adetime 4 5 gün var göğüslerde hassasiyet sık idrara cikma. Ve şuanda mide. Bulantısı ve gaz oluştu acaba hamile. Olabilirmiyim pzt test alıp yapıcam sizce olabilirmi acaba ilişkiye girdigim. Donem yumurtlama dönemindeydim. Bukadar erken mide bulantisi normalmi

Yumurtlama dan 17 gün geçtikten sonra belli olur bende yumurtlama dönemini degerlendirdim benimde 23 undeydi yumurtlamam çatlama olunca 17 gün say test yap

Yumurtlama dan 17 gün geçtikten sonra belli olur bende yumurtlama dönemini degerlendirdim benimde 23 undeydi yumurtlamam çatlama olunca 17 gün say test yap
Bugun agrilarim artti mide bulantim. Var yarin erken gebelik testi yapicam eger negatif cikarsa regl geçerse kan veririm. Suan 4 5 gun var regle iliskiye gireli de 2 hafta oluyor yani bence varsa suan cikmasi gerekirdi

yumurtlama dönemini degerlendirdim benimde 23 undeydi yumurtlamam çatlama olunca 17 gün say test yap
Bugun agrilarim artti mide bulantim. Var yarin erken gebelik testi yapicam eger negatif cikarsa regl geçerse kan veririm. Suan 4 5 gun var regle iliskiye gireli de 2 hafta oluyor yani bence varsa suan cikmasi gerekirdi

Ben 23 unden
Erken alma normal al bence çünkü etkenler yanilta da biliyor

Oyle yapiyim bari bi erken bir de normal kaset test alayim gece mide bulantim cok fazlaydi uyuyamadim normalde 10 11 de uyuyan ben uykum. Kacti acaba varmi yokmu diye yarin test yapip siteye yuklerim kurtuluyum bu ikilemden
Valla ben saatler boyunca bile uyusam bi yerde uyanırım ama benim de çok şık idrarla uykum oluyor bide vitamin ilacı kullan ben kullanıyorum eczaneden iste folik asit kullan zaten hamile olsan bile doktor sana vericek
Benim kasıklarıma çok ağrı oluyordu bugün azaldı ara ara oluyor ama belim çok ağrıyor

Sonuca göre bir yol izlemek istiyotum. Bakalım. Yarın ola hayrola sonucu siteye yükleyecegim. Genelde hcg salgilandiktan sonra belirtilerde artis gözlemleniyomuş suan rahme yerlesti ve hormon salgilaniyor galiba

Sonuca göre bir yol izlemek istiyotum. Bakalım. Yarın ola hayrola sonucu siteye yükleyecegim. Genelde hcg salgilandiktan sonra belirtilerde artis gözlemleniyomuş suan rahme yerlesti ve hormon salgilaniyor galiba
Zaten çocuk istiyorsan 3 ay önceden Folik asit kullanman gerekiyor doktorlar da aynısını söylüyorlar

Istemiyorum sorun. Zaten orda varsa da kürtaj olacagim :/
Simdi ben uumurlamadan 2 gün önce değerlendirdim yumurtlama gününu 3 gün arka arkaya değerlendirdim ve günde 2 kere yaptık ve yumurladan 2 gün sonra 1 kere daha değerlendirdik toplamda yumurlama haftası 10 kere beraber olduk sence olur mu benim

2 gün önce kasik karın baş dönmesi fln vardı belim fln özellikle ağrıyordu şuan ara ara Kasım ağrısı ve sürekli bel ağrısı var

Bir kaç gün bekle test yap ola bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…