• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtisi olmadan hamile kalan var mııııı

sedafalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
68
8
1
Hanımlar her ayın 10 unda mutlaka regl olurum bir hafta sürer ve genelde 25 inde yumurtlamam olur. En son 10 ekimde adet oldum 17 ekimde bitti. Ama ekim ayında ovülasyon testim 20 sinde pik oldu. 27 sine kadar eşimle değerlendirdik her günü. Bugün adet olmam lazımdı olmadım herhangi bi adet belirtim yok akıntım var sadece. Cuma günü test yaptım negatifti. Sizce gebelik var mıdır

Bende hiç belirti olmadı 2 gebelikte de ama olsa çıkar bu zamanlar istersen iyi bi test al gün aşırı bak

Hanımlar her ayın 10 unda mutlaka regl olurum bir hafta sürer ve genelde 25 inde yumurtlamam olur. En son 10 ekimde adet oldum 17 ekimde bitti. Ama ekim ayında ovülasyon testim 20 sinde pik oldu. 27 sine kadar eşimle değerlendirdik her günü. Bugün adet olmam lazımdı olmadım herhangi bi adet belirtim yok akıntım var sadece. Cuma günü test yaptım negatifti. Sizce gebelik var mıdır
İlk idrarla awox yada predictor markalarıyla test yapın önceki yaptığınız test gecikmenizde yapmadığınız için çıkmamış olabilir. Ben hamileliğimi öğrendiğimde dikkatimi çeken tek şey yumurtlama tarihimden adetime kadar yoğun bir akıntım vardı normalden farklı şekilde. Bir de ara ara regl olacakmış gibi ağrı girerdi. Sizde de inşallah vardır

Back
X