Belirtisiz gebeler

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
105
103
Hiç bir belirtisiz gebelik yaşayan var mı hiçç bir şey olmadan ama

İkinci gebeliğim belirtisizdi nerdeyse… ilk 2 ay boyunca kanamam oldu farkında bile değildim, hiç bulantı yaşamadım (gerçi ilk gebeliğimde de bir kez olsun bulantım olmadı) Sadece çok fazla uyku ihtiyacı ve yorgunluk vardı. Buna rağmen kan değerlerim ve doktorun yorumu çok şanslı bir gebelik geçiriyorsun demişti. Onun dışında ağrı sızı bulantı dediğim gibi hiçbir şey yoktu.

İkinci gebeliğim belirtisizdi nerdeyse… ilk 2 ay boyunca kanamam oldu farkında bile değildim, hiç bulantı yaşamadım (gerçi ilk gebeliğimde de bir kez olsun bulantım olmadı) Sadece çok fazla uyku ihtiyacı ve yorgunluk vardı. Buna rağmen kan değerlerim ve doktorun yorumu çok şanslı bir gebelik geçiriyorsun demişti. Onun dışında ağrı sızı bulantı dediğim gibi hiçbir şey yoktu.
Yani bu şekil belirtisiz gebeliklerde olabiliyor demi. Ben ilk gebeliğimde kasık ağrısı ve uyku hali vardı sonrasında bir düşük bir kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptığım gebelikte göğüslerim çok hassas ve şişti. Kimyasalda midem çok yanıyordu. Şimdi testte silik çizgi çıktı 2 defa yaptım doktora da gideceğim tabi ki ama hiç bir belirtim yok acabalar takılıyor insanın kafasına

Elbette oluyor dediğim gibi ne ağrı ne bulantı hiçbirini yaşamadım. Siz yine de kan testi yaptırın en doğru sonucu verir

Elbette oluyor dediğim gibi ne ağrı ne bulantı hiçbirini yaşamadım. Siz yine de kan testi yaptırın en doğru sonucu verir
Aynen benim bu kimyasal gebelikten sonraki ikinci ayım. İlk ay normal günümde olmuştum bu ay hem günüm geçti hem test silik çıktı ama belirtide yok bakalım kadın doğum veya sağlık ocağına gidicem bu hafta içinde

Back
X