Belirtisiz gebelik!

Efsun Aslanhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
32
32
3
25
9 haftalık gebeyim ilk gebeliğim fakat bu zamana kadar hiç mide bulantısı kusma halsizlik ya da aşerme yaşamadım. Gebelik öncesi çok araştırıp bilinçli bir anne olmak istesem de etraftan yükselen sesleri kulak ardı edemez hale geldim. Dün bu konu ile ilgili kayınvalidem den gebelikte mide bulantısı olmazsa bebeğin gelismeyecegini duydum hastaneye gitme ikazları aldım her ne kadar saçma bulsam da bu psikoloji ile kafama taktım. Mide bulantısı hiç yaşamamış olmam bebeğimin gelişmeyeceği anlamına gelir mi?

En iyi cevap
Benim 8inci haftada bulantilarim başladı 21 deyim hala devam ilac kullanip engelliyorum kusmayi. Ama benimle aynı zamanda olup hiç bulanti yasamayan tanidiklarim da var. Her hamilelik farklı herkes aynı değil bilgisi olmayanin fikride olmasin bi zahmet. Kafana takma boyle bir laf gene gelirse doktor sorun yok diyor olsa o soylerdi zaten de gec. kendini kötü etkileme
12+6 yim hiç mide bulanti kusma yok aşerme. Yani sadece gogus hassasiyeti ve sık idrar var o kadar. Bende bu durumdan korkarak dun gittim gayette saglikli dedi kalbi güm güm diye atiyordu Masallah

Kayınvalidenizin jinekolog değilse bence kulak asmayın. Herkeste aynı belirtiler olmuyor ki. Benim iki gebeliğim de birbirinden farklı oldu.

Benim 8inci haftada bulantilarim başladı 21 deyim hala devam ilac kullanip engelliyorum kusmayi. Ama benimle aynı zamanda olup hiç bulanti yasamayan tanidiklarim da var. Her hamilelik farklı herkes aynı değil bilgisi olmayanin fikride olmasin bi zahmet. Kafana takma boyle bir laf gene gelirse doktor sorun yok diyor olsa o soylerdi zaten de gec. kendini kötü etkileme

En iyi cevap
Çok sağolun valla öyle insanlar var ki içimi boğuyorlar

Canım bunları düşünüp sakın kendini üzme, delirdin mi şükret haline... Hamişlerin en şanslı grubundasın. 9 ayı zehir olan var mis gibi hamileliğin tadını çıkar. Bende hiç bir şey yaşamadım ne bulantı ne kusma ne aşerme....
Çok rahattım valla herkeste çok imrendi. Bebekte gayet sağlıklı baya da önden gidiyor gelişimi.

23 haftalık gebeyim ne bulantı ne aşerme ne de başka belirtilerden 1 kere bile başıma gelen olmadı. Bebek de sağlıklı çok şükür. Yani belirti olması veya olmaması bebeğin sağlığıyla alakalı değil. Herkesin vücudu aynı tepki göstermez bu kadar basit.

ben habıre kustum bebem gerilik sebebi ile 2kılo dogdu arkadasım hiçç yaşamadı mide bulantısı cok mutlu sağlıklı gecırdi, 4kıloya yakın dogurdu nası bi kafa bu ya

Benim de belirtilerim yoktu. Mide bulantısı da sadece dolmuşa binince oldu. O da sonradan geçti. Alakası yok. Bazıları rahat hamilelik geçiriyor. Bazıları sıkıntılı. Hatta yalancı sancim bile olmadı. Suyumu hastanede patlattılar. Doğum sancimi
başlamasıyla doğum yapmam iki buçuk saati buldu. Bazıları günlerce sancı cekiyir. Her hamilelik aynı değildir

Gün geçmiyor ki bir kaynana daha sacmalamasin. 35 haftalık hamileyim midem hiç bulanmadi ve gelişimi fazlasıyla iyi hiç de sorun yok bebeğimde çok şükür. Şanslı gruptaniz,şükret ve sürecin tadını çıkar.

Hic midem bulanmayarak ve diger seyleri de yasamayarak 2 cocuk dogurdum. Karnim buyumese kimse hamile oldugumu dusunmezdi bile, duygusal olarak bile normaldim. Kilo olarak gayet normal dogdular, kaynananizi takmayin ya da arada bi seylerden tiksinir gibi yapin. Bu bahaneyle evine falan gitmekten kurtulursunuz hem ayyy anne evin kokuyor, duramiyorum burda diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…