- 22 Mayıs 2023
- 32
- 32
- 3
- 25
- Konu Sahibi Efsun Aslanhan
-
Ben de kalp atışını duydum gayet iyi herşeyi ama etraftan böyle yorumlar alınca geriliyorum12+6 yim hiç mide bulanti kusma yok aşerme. Yani sadece gogus hassasiyeti ve sık idrar var o kadar. Bende bu durumdan korkarak dun gittim gayette saglikli dedi kalbi güm güm diye atiyordu Masallah
Bu mide bulantısı olması ya da olmaması cinsiyete bağlanabilir mi?şanslı gruptasın bacım. 26. haftamdayım hala kusuyorum hayatım cehenneme döndü.. keyfine bak kimseye kulak asma
Kayınvalidenizin jinekolog değilse bence kulak asmayın. Herkeste aynı belirtiler olmuyor ki. Benim iki gebeliğim de birbirinden farklı oldu.9 haftalık gebeyim ilk gebeliğim fakat bu zamana kadar hiç mide bulantısı kusma halsizlik ya da aşerme yaşamadım. Gebelik öncesi çok araştırıp bilinçli bir anne olmak istesem de etraftan yükselen sesleri kulak ardı edemez hale geldim. Dün bu konu ile ilgili kayınvalidem den gebelikte mide bulantısı olmazsa bebeğin gelismeyecegini duydum hastaneye gitme ikazları aldım her ne kadar saçma bulsam da bu psikoloji ile kafama taktım. Mide bulantısı hiç yaşamamış olmam bebeğimin gelişmeyeceği anlamına gelir mi?
kesinlikle hayırBu mide bulantısı olması ya da olmaması cinsiyete bağlanabilir mi?
Çok sağolun valla öyle insanlar var ki içimi boğuyorlarBenim 8inci haftada bulantilarim başladı 21 deyim hala devam ilac kullanip engelliyorum kusmayi. Ama benimle aynı zamanda olup hiç bulanti yasamayan tanidiklarim da var. Her hamilelik farklı herkes aynı değil bilgisi olmayanin fikride olmasin bi zahmet. Kafana takma boyle bir laf gene gelirse doktor sorun yok diyor olsa o soylerdi zaten de gec. kendini kötü etkileme
Canım bunları düşünüp sakın kendini üzme, delirdin mi şükret haline... Hamişlerin en şanslı grubundasın. 9 ayı zehir olan var mis gibi hamileliğin tadını çıkar. Bende hiç bir şey yaşamadım ne bulantı ne kusma ne aşerme....9 haftalık gebeyim ilk gebeliğim fakat bu zamana kadar hiç mide bulantısı kusma halsizlik ya da aşerme yaşamadım. Gebelik öncesi çok araştırıp bilinçli bir anne olmak istesem de etraftan yükselen sesleri kulak ardı edemez hale geldim. Dün bu konu ile ilgili kayınvalidem den gebelikte mide bulantısı olmazsa bebeğin gelismeyecegini duydum hastaneye gitme ikazları aldım her ne kadar saçma bulsam da bu psikoloji ile kafama taktım. Mide bulantısı hiç yaşamamış olmam bebeğimin gelişmeyeceği anlamına gelir mi?
Benim de belirtilerim yoktu. Mide bulantısı da sadece dolmuşa binince oldu. O da sonradan geçti. Alakası yok. Bazıları rahat hamilelik geçiriyor. Bazıları sıkıntılı. Hatta yalancı sancim bile olmadı. Suyumu hastanede patlattılar. Doğum sancimi9 haftalık gebeyim ilk gebeliğim fakat bu zamana kadar hiç mide bulantısı kusma halsizlik ya da aşerme yaşamadım. Gebelik öncesi çok araştırıp bilinçli bir anne olmak istesem de etraftan yükselen sesleri kulak ardı edemez hale geldim. Dün bu konu ile ilgili kayınvalidem den gebelikte mide bulantısı olmazsa bebeğin gelismeyecegini duydum hastaneye gitme ikazları aldım her ne kadar saçma bulsam da bu psikoloji ile kafama taktım. Mide bulantısı hiç yaşamamış olmam bebeğimin gelişmeyeceği anlamına gelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?