Belırtısız hamılelık olabılrmı :-O

• Konu Sahibi Konu Sahibi Betsr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Arkadaslar gecen ay kımyasal gebelık gecırdım oncesınde gogus ve kasık agrım vardı. Normaldede adetımden once bel gogus agrım fazlasıyla olurdu ama bu ay kasıkta ınce bı sızıdan baska hıcbı belırtı yok bat ım 10 ekım acaba hıc belırtı olmadan hamıle olanınız varmı cok ıstıyorm aslında ama bılmıyorm .ve bırde bu ay batımı bıle unutmustum o kadar umursamadm olabılrmı sızce bı fıkrınz varmı ...:dua:

Benim tek belirtim kasigimin tek tarafında ağrı olmasıydı

Hicbir belirtim yoktu,hamileligim boyunca da ne mide bulantim ne aşermem oldu.bunyeye gore degisiyor belirti canim

Ocak ayında düşük yaptım son adet tarihim 20hazirandı hamile kaldım hiç bi belirttim olmadıgı için 3 gün falan test yapmadım. Elimde o ovulasyon testi vardı adet gecikmesinde gebelik testi olarak kullanılabileceğini bi çok yerde okumustum gece yatmadan önce testi yaptım çift çizgi çıktı ertesi sabahta gebelik testi almaya kostum sonuç hamileyim. Halada hiç bi belirtim yok ultrasonda hamile oluşumun farkına varıyorum :anneadayı: Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsinnn insallah

Sagolasin ,oğlum var canim 1.5 yasinda
Kaçıncı haftada öğrendiniz acaba? Ben 12+5te gittim bebiste uyuyordu göremedik. Çikolatada cok yemiştim ama yinede uyanmadı baska çözüm var mı 16ya gircem pazartesi tekrar gidicem hastaneye

Adet öncesi sivilce göğüs uçlarında acı ve bat tan 3 gün önce şiddetli adet sancım oldu 10 gün kadar ara ara hafif devam etti 1 aylıkkende mide bulantısı bas dönmesi bel ağrısı midede gaz iştahsızlık şeklinde devam ediyor

Kaçıncı haftada öğrendiniz acaba? Ben 12+5te gittim bebiste uyuyordu göremedik. Çikolatada cok yemiştim ama yinede uyanmadı baska çözüm var mı 16ya gircem pazartesi tekrar gidicem hastaneye
13. Haftada öğrendim cnm ben cinsiyeti 2li testin sonucunu alirken

13. Haftada öğrendim cnm ben cinsiyeti 2li testin sonucunu alirken

Anladım cnm ben sonucu almaya gidince tekrar girmedim ultrasona muayene ücreti alınıyor ya tekrar göstermezse diye. Yarın devlete gidicem belki gösterir

hafif bi kasık ağrısından başka bir belirtim yoktu canım benim de inşallah hamilesindir

Back
X